22:29 24.12.2018

Комунальники звернулися до киян з проханням не залишати авто вздовж вулиць і доріг, щоб не заважати очищенню столиці від снігу - КМДА

2 хв читати
Комунальники звернулися до киян з проханням не залишати авто вздовж вулиць і доріг, щоб не заважати очищенню столиці від снігу - КМДА

У зв'язку з посиленням снігопаду і зниженням температури в Києві, комунальники звернулися до городян не залишати автомобілі уздовж вулиць і доріг, які оперативно очищаються від снігу і обробляються протиожеледними матеріалами, повідомили в Київській міськдержадміністрації.

"Сніг в столиці посилюється і, за прогнозами синоптиків, буде йти протягом всієї ночі, а також завтра, 25 грудня. Крім того, вночі очікується зниження температури повітря до -4, що створює погодні умови, при яких без своєчасної обробки протиожеледними матеріалами на вологому покритті миттєво утворюється ожеледь ", - йдеться в повідомленні на сторінці мерії в Фейсбук в понеділок увечері.

В інформації підкреслюється, що для Комунальної корпорації "Київавтодор" така ситуація "означає роботу в цілодобовому посиленому режимі".

"З огляду на посилення снігопаду, комунальна корпорація" Київавтодор "наполегливо звертається до водіїв з проханням не залишати власні автомобілі уздовж вулиць і доріг, адже це створює значні перешкоди для роботи спецтехніки та затримує оперативне прибирання столиці від снігу", - додали чиновники.

Відзначається, що 334 одиниці спецтехніки та бригади по ручному прибиранні продовжують очищати Київ від снігу. Так, великогабаритна спецтехніка задіяна для роботи на дорогах і штучних спорудах міста, трактори, міні-навантажувачі і машини "Bucher" і 52 бригади з ручного прибирання обробляють і прибирають від снігу тротуари, зупинки громадського транспорту, наземні і підземні пішохідні переходи, які знаходяться на утриманні підприємств корпорації.

"Станом на 18:00 за недопущення утворення снігових накатів підприємства "Київавтодору" проводять повторну обробку вулично-дорожньої мережі столиці посипковими матеріалами", - сказано в повідомленні.

Крім того, починаючи з 18:00 на всі тролейбусні та автобусні маршрути Києва ввели оперативне становище - курсування відбувається з відхиленням від графіка руху.

"Громадський транспорт спізнюється. З 18:00 на всі тролейбусні та автобусні маршрути введено оперативне становище - курсування відбувається з відхиленням від графіка руху. Жоден маршрут поки не закритий", - йдеться в повідомленні на сторінці КП "Київпастранс" в Фейсбук.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Марка Рютте затверджено на посаду генсека НАТО - заява Альянсу

Зеленський вручив держнагороди військовослужбовцям ЗСУ, які воюють на покровському напрямку

МАРКА РЮТТЕ ЗАТВЕРДЖЕНО НА ПОСАДУ ГЕНСЕКА НАТО

Генштаб ЗСУ: За минулу добу відбулися 142 бої, втрати ворога на покровському напрямку становили майже 300 осіб

Суд засудив до 6 років ув'язнення ексголову слідчого управління Генпрокуратури Щербину за підбурювання до давання хабара ексдиректору ДБР - САП

Кабмін дозволив бронювати весь персонал сертифікованих протимінних операторів

ПП "Нижанковичі-Мальховичі" на польсько-українському кордоні повноцінно запрацює до кінця року

Держмитниця спростувала інформацію про відмову заводити контейнеровоз в Одеський порт через повільність митників

Зеленський разом із Сирським і Гнатовим прибули на Донеччину

Обмін військовополоненими вперше відбувся за участю представників російського офісу уповноваженого з прав людини - Лубінець

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА