08:37 18.12.2018

За 4 роки в Києві кількість робочих бюветних комплексів зросла на 30%

2 хв читати
За 4 роки в Києві кількість робочих бюветних комплексів зросла на 30%

У Києві за 4 роки на 30% зросла кількість робочих бюветних комплексів, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Завдяки проведенню капремонтів і будівництву нових свердловин у Києві кількість робочих бюветних комплексів зросла на третину. Якщо у 2015 році працювали лише 127 бюветів, то тепер жителі столиці можуть скористатися 169 бюветами в усіх районах міста", - йдеться в повідомленні на офіційному сайті КМДА.

У планах спеціалізованого водогосподарського комунального підприємства "Київводфонд" - до 2025 року відновити роботу всіх неробочих бюветних комплексів, заявила директор підприємства Світлана Козловська.

"За чотири роки кількість робочих бюветів збільшилася на 42 одиниці, тобто на 33% і нині становить 169 одиниць. Таких результатів ми досягли завдяки будівництву семи нових бюветних комплексів, а також відновленню роботи неробочих бюветів шляхом будівництва 12 нових артезіанських свердловин малої продуктивності, своєчасного проведення планових капітальних ремонтів і систематичного технічного обслуговування", - повідомила вона.

Загалом на балансі підприємства налічується 198 бюветів.

"Ми плануємо до 2025 року збудувати нові артезіанські свердловини й повернути до робочого стану всі 198 бюветів. У період 2019-2025 років підприємство планує відновлення 28 неробочих бюветних комплексів шляхом будівництва нових артезіанських свердловин малої продуктивності та збільшення мережі бюветних комплексів м. Києва завдяки будівництву семи нових бюветних комплексів. Отже, до кінця 2025 року "Київводфонд" планує збільшити загальну кількість бюветних комплексів до 205 об’єктів. Адже попит на якісну й доступну бюветну воду серед жителів міста зростає. За 9 місяців поточного року містяни спожили 64,7 млн літрів бюветної води (64,7 тис. кубометрів)", - зазначила С.Козловська.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сирський дві доби провів на покровському та курахівському напрямках, ухвалив рішення щодо посилення оборони резервами

ДТЕК за тиждень відновив електропостачання у трьох областях для 112 тис. абонентів

На місці пожежі в Кропивницькому виявлено тіло одного загиблого - голова ОВА

Стано: Боррель проти участі представників ЄС у церемонії інавгурації Путіна

У Кропивницькому пожежа на підприємстві, інформація про постраждалих уточнюється - ДСНС

В Україні очікуються нічні заморозки на поверхні ґрунту

ГУР про скупчення РФ угруповання військ на північному напрямку: Все відомо, опрацьовуються необхідні дії та рішення з боку України

Фон дер Ляєн за підсумками зустрічі з Макроном і Цзіньпінем: Сподіваємося, що Китай використає свій вплив на Росію, щоб покласти край війні

ГУР про навчання РФ: Ядерний шантаж - стабільна практика режиму Путіна

Унаслідок нічних авіаударів по Золочеву Харківської області постраждали три людини - прокуратура

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА