16:53 11.12.2018

Найпопулярнішими запитами українців у Google у 2018 р. були ЧС-2018, третій сезон серіалу "Мажор" і "Євробачення-2018", покупка року - бейблейд

2 хв читати
Найпопулярнішими запитами українців у Google у 2018 р. були ЧС-2018, третій сезон серіалу "Мажор" і "Євробачення-2018", покупка року - бейблейд

Українців у 2018 році найбільше цікавили Чемпіонат світу з футболу, на другому і третьому місці за запитами - серіал "Мажор" (третій сезон) і пісенний конкурс "Євробачення-2018".

Про це повідомив "Google Україна" з посиланням на підсумковий рейтинг найпопулярніших запитів, складений компанією за підсумками 2018 року.

Персоною року, за даними пошукача цьогоріч стала українська актриса, керівник, продюсер, комік, педагог Марина Поплавська, на другому місці - російський співак і автор пісень Єгор Крід, на третьому – померлий російський естрадний співак, політичний і громадський діяч Йосип Кобзон.

До ТОП-10 персон також увійшли: транс-зірка Зіанджа (Борис Апрель); репер Xxxtentacion; англійський фізик-теоретик, космолог, письменник, директор з наукової роботи Центру теоретичної космології Кембриджського університету Стівен Хокінг; герцогиня Сассекська - дружина принца Гаррі, герцога Сассекського; колишня американська актриса і фотомодель Меган Маркл; український боксер Олександр Усик.

У категорії "Фільм року" перше місце посіла стрічка "Веном", на другому і третьому місцях - мультфільм "Монстри на канікулах 3" і фільм "50 відтінків свободи". До десятки найбільш запитуваних фільмів також увійшли, зокрема, "Месники: Війна Нескінченності" і "Дедпул 2".

ТВ-шоу року в Google назвали програму "Євробачення-2018", на другому і третьому місцях - "Холостяк 8 сезон" і "Голос країни". До Топ-10 також увійшли шоу "Танці з зірками" і "Заміж за Бузову".

Серіалом року, за даними пошукача, визнано серіал "Мажор" (третій сезон), на другому і третьому місцях - "Школа" (другий сезон) і "Поліцейський з Рубльовки" (третій сезон).

До десятки серіалів увійшли "Домашній арешт" і "Іванови Іванови" (третій сезон).

Найчастішим запитом українців зі словом "чому" було запитання: "чому затримують пенсію". На другому і третьому місцях - "чому м'ясо корови називається яловичиною" і "чому немає зв'язку МТС". До ТОП-10 також увійшли запитання: "чому в Одесі жовтий сніг", "чому в'януть перці в теплиці" і "чому затримують дитячу допомогу".

У категорії "що таке?" українські користувачі найчастіше цікавилися: "що таке біткоїни", "що таке кір" і "що таке томос". Також часто задавалися запитання: "що таке реінтеграція", "що таке NFC" і "що таке ещкере".

Головним запитанням у запиті зі словом "як" було запитання: "як завантажити відео з Ютуб". Далі в рейтингу йдуть: "як зробити" і "як видалити" Інстаграм. Крім того, українців цікавило: "як підключити Т2", "як заробити гроші в інтернеті" і "як доглядати за орхідеєю".

Купівлею року, за даними "Google Україна", став "бейблейд". На другому і третьому місцях у категорії розташувалися "Т2" і "Укрзалізниця" квитки ". Також українці шукали, як купити в інтернеті "МАУ квиток","Iqos"і "біткоіни".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Шмигаль обговорив військові потреби України з болгарським колегою Главчевим

KSE Institute за $3 млн Світового банку навчить 6 тис. людей роботі з МФО

У Нікопольському районі вже 6 постраждалих від обстрілів, зокрема дитина - обладміністрація

Окупанти завдали удару по Криворізькому району, постраждав місцевий житель

Лубінець передав МФЧХ документи, що свідчать про низку порушень у діяльності російського Червоного Хреста

Окупанти завдали удару по Херсону, повністю зруйновано кілька приватних будинків - обладміністрація

Данія виділяє Україні новий пакет допомоги в розмірі EUR33,5 млн

Кулеба обговорив із главою МЗС Антигуа і Барбуди шляхи подальшого розвитку двостороннього співробітництва між країнами

У Києві відбулася координаційна зустріч між посольством Італії, офісом AICS та італійськими гуманітарними організаціями

Українська авіація завдала за добу ударів по 5 місцях скупчення окупантів і їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА