21:14 04.12.2018

У Запоріжжі 20 родин військовослужбовців Нацгвардії отримали квартири

2 хв читати
У Запоріжжі 20 родин військовослужбовців Нацгвардії отримали квартири

У Запоріжжі міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вручив ключі від нових квартир 20-ти сім'ям військовослужбовців місцевих військових частин Національної гвардії України.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", житловий будинок для нацгвардійців реконструювали з полишеної будівлі солдатських казарм за 15 млн 300 тис. грн. Фінансування проекту взяла на себе Нацгвардія.

Як розповів агентству "Інтерфакс-Україна" заступник командира військової частини 3033 Нацгвардії Анатолій Мацюк, одно- і двокімнатні повноцінні квартири отримають 20 сімей нацгвардейців, які роками стояли на квартирній черзі, знімаючи житло.

Крім того, один з поверхів новобудови займуть кімнати для 30 бійців-контрактників Нацгвардії.

"Це дуже важливо в нинішній час для військовослужбовців, які виконують бойові завдання, мати власне житло. І бути впевненим, що їхні сім'ї - дружини, діти, забезпечені всім і перебувають у теплій домівці. І це надасть можливість бійцям не хвилюватися за близьких і якісно виконувати свою роботу, захищати Батьківщину", - зазначив А.Мацюк.

Після вручення ключів і сертифікатів на квартири нацгвардійцям, А.Аваков звернувся до військовослужбовців, зазначивши, що держава високо цінує внесок Нацгвардії, Збройних сил, Нацполіції на захист українського народу.

"Ми живемо в такий час - час випробувань, напруження, коли всій країні важко, і країна покладається на вас - на Національну гвардію, на Збройні сили, Національну поліцію. У цьому році прийнято дуже складний бюджет, у рамках якого держава майже третину своїх доходів витратить на обслуговування зовнішніх боргів, і у нас тисячі задач. і ось, тим не менш, держава визначила найголовніше - забезпечення Національної гвардії серед цих завдань "- заявив міністр.

Крім того, він повідомив, що в 2019 році зарплату нацгвардійців буде підвищено на 30%. Також у новому році Національну гвардію очікують додаткові програми забезпечення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Карандєєв виступає за створення заповідника на території урочища Китаїв у Голосіївському районі Києва

Бійці 79 ОДШБр під час ворожого штурму в районі Новомихайлівки знищили 8 російських мотоциклів й 1 БМП

Понад 3 тис. осіб уже отримали консультацію в Центрах рекрутингу української армії, понад 1 тис. - у процесі оформлення - Міноборони

Обвинувачення обох сторін про застосування хімічної зброї в Україні недостатньо обґрунтовані - ОЗХЗ

Унаслідок авіаудару в Комишувасі поранена людина, пошкоджені будівлі, виникла пожежа - Запорізька ОВА

Відсутність чиновника на роботі у зв'язку з військовою агресією РФ не є поважною причиною для прогулів - Верховний Суд

СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ, які готували вбивство президента України, затримано двох полковників Управління держохорони

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення мера Очакова

Кабмін продовжив на місяць відстрочку від призову, яка надана рішеннями Мінекономіки

Опитування: 83% українців вважають, що держава має втрутитися в діяльність УПЦ (МП), 82% не довіряють цій церкві

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА