19:14 23.11.2018

У Приморському райсуді Одеси під час розгляду "земельних справ" Затоки виник конфлікт, до поліції доправили 49 осіб

2 хв читати

У Приморському районному суді Одеси в п'ятницю під час розгляду справи щодо незаконного виділення земельних ділянок у смт Затоці (Білгород-Дністровський район) виник конфлікт між групами підтримки двох сторін, до відділення поліції доправлено 49 осіб.

Як повідомляє поліція Одеської області, в суді між групами підтримки сторін - учасників судового процесу - виник конфлікт, який переріс у бійку. Завдяки діям правоохоронців конфлікт було локалізовано, 49 осіб доправлено до Портофранківського відділення поліції для встановлення обставин події, після чого їхнім діям буде надано правову кваліфікацію.

У поліції зазначили, що анкетні дані усіх доправлених до відділення встановлено, більшість із них - жителі інших регіонів України. Правоохоронці встановлюють мету, з якою чоловіки прибули до Одеси.

У свою чергу радник начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Руслан Форостяк повідомив, що чоловіки, які прибули з різних областей намагалися зірвати судове засідання, при цьому він зазначив, що місцеві жителі в конфлікті участі не брали.

"Сьогодні під час судового засідання в Приморському суді Одеси щодо "земельних справ Затоки", активісти, які не змогли залишатися байдужими до такої важливої справи, які приїхали навіть із Вінниці та інших областей України (місцеві вже давно в ці ігри не грають), намагалися влаштувати безлади та зірвати судове засідання, виникла штовханина, близька до того, щоб перерости в масову бійку", - написав Р.Форостяк на сторінці у Facebook.

За його словами, правоохоронці змушені були втрутитися до ситуації, 49 осіб із "прибулих активістів" було затримано та доправлено до місцевого відділку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ за минулий день 58 разів обстріляли громади Сумської області

Президент Грузії закликає припинити розгін акції в Тбілісі

Заступник голови ОП Мудра: "право сили завжди програє силі права"

У Тбілісі перед будівлею парламенту відбуваються сутички між поліцією та протестувальниками, почалися затримання

Україна розраховує на розширення допомоги Азербайджану у питаннях розмінування

Єрмак і кардинал Дзуппі обговорили повернення депортованих дітей та військовополонених

Нам потрібне суттєве прискорення постачання армії

Чоловіки призовного віку, які уточнили свої дані згідно із законодавством, зможуть подати заяви на отримання консульських послуг

Міноборони Франції оголосило про підготовку будівництва авіаносця - наступника "Шарля де Голля"

Зеленський подякував Латвії за рішення надати новий пакет військової допомоги Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА