08:27 03.10.2018

Кличко разом з Льюїсом і Холіфілдом відвідав дитячий центр "Місто щасливих дітей"

2 хв читати
Кличко разом з Льюїсом і Холіфілдом відвідав дитячий центр "Місто щасливих дітей"

Мер Києва Віталій Кличко разом з чемпіонами та представниками Всесвітньої боксерської ради (WBC) відвідав у вівторок центр допомоги дітям "Місто щасливих дітей" на Оболоні, повідомляє сайт мера.

Як зазначається, цей центр вибрали не випадково. Тут знаходяться діти, які стали жертвами складних сімейних обставин. У Києві центр працює вже 11 років. І за цей час його вихователі допомогли більш ніж трьом сотням дітей.

"Кожен з чемпіонів - це людина, яка доcягла в житті своєї мети. Це - успішні люди. І йшли вони до свого успіху з дитинства. Тому цим дітям зараз дуже важливо дарувати позитивні емоції, надихати їх", - підкреслив В.Кличко.

Мер столиці зазначив, що ця соціальна акція, яка проводиться спільно з WBC, всією боксерською сім'єю допоможе таким дітям.

"І навіть якщо вони не стануть великими спортсменами, сьогоднішня зустріч буде великою мотивацією для них у житті", - підкреслив він.

У свою чергу Евандер Холіфілд заявив: "Я завжди беру участь у таких благодійних заходах, які організовує WBC. І мені дуже подобається атмосфера, яка тут панує".

Нині в центрі знаходяться 39 дітей. Більше 10% вихованців - сироти. Всі інші - ті, кого забрали з неблагополучних сімей, де батьки вже позбавлені батьківських прав, або на стадії позбавлення. У деяких дітей через психологічні травми проблеми з розвитком.

Відзначається, що В.Кличко та чемпіони WBC під час візиту в центр допомоги подарували дітям боксерські рукавички зі своїми автографами, футбольні м'ячі, інше спортивне спорядження і подарунки. Але головне - діти мали можливість поспілкуватися з легендами світового боксу і показали їм невеличку виставу, яку підготували.

"Ми багато отримали від життя. І тепер наша місія - передавати свій досвід, ділитися увагою та емоціями з такими дітьми. Я дуже радий, що нам вдалося пограти з малюками і навіть розвеселити їх", - розповів журналістам Леннокс Льюїс.

Під час цього заходу мер столиці В.Кличко отримав спеціальну нагороду за благодійність від Всесвітньої боксерської ради (WBC).

"Це нагорода не мені. Це нагорода - нашому прекрасному місту", - підкреслив В.Кличко.

Відзначається, що 56-й конгрес триватиме до 5 жовтня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США підтвердили свою участь у Саміті миру на високому рівні, але поки що немає конкретного підтвердження про участь Байдена - Зеленський

Зеленський про ініціативу Китаю та Бразилії провести свою конференцію зі встановлення миру в Україні за участю Росії: Ніхто не має права розповідати нам, як має закінчитися ця війна

Деякі союзники обмежують використання F-16 для ударів по території РФ, що ускладнить Україні проведення військових операцій - ISW

За підтримки Китаєм Росії війна буде довшою - Зеленський

На полях Азійського саміту Зеленський обговорив із міністром оборони США посилення української ППО та коаліцію F-16

У Миколаївській області вночі збито 11 "шахедів", через падіння уламків горіли склади промпідприємства

Війська РФ протягом доби завдали понад 380 ударів по Запорізькій області

Силами ППО вночі знищено 24 із 25 "шахедів", які атакували Україну

Війна з Китаєм не є неминучою, незважаючи на зростаючу напруженість в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні - глава Пентагону

Україна має підтвердження 106 країн про участь у Саміті миру

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА