19:54 19.09.2018

А.Геращенко ставить під сумнів спростування НАБУ інформації про прослуховування ними САП

2 хв читати

Народний депутат від фракції "Народний фронт", член колегії МВС України Антон Геращенко сумнівається в достовірності заяв Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) про недостовірність інформації щодо прослуховування ними приміщень Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

"Прес служба НАБУ щойно заявила про те, що інформація про встановлення чергової порції жучків у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі - це фейк. Тоді запитання - а що це була за бійка співробітників спецназу НАБУ під будівлею САП сьогодні о 14 годині дня? Що це було на відео?! Затримання правопорушників - корупціонерів? Тоді їх ПІБ - у студію! Порятунок заручників? Хто був заручником? Чи це була спроба приховати сліди злочину - незаконного прослуховування співробітників Спеціалізованої Антикорупційної прокуратури", - написав А.Геращенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу.

"Мої джерела і здорова логіка підказують, що це був третій варіант", - додав парламентарій, додавши, що "те, що зараз робить НАБУ, називається "тримають хорошу мину за поганої гри".

Він зазначив, що загальна сума коштів, виділена з державного бюджету України, на функціонування НАБУ за 2015-2018 роки становила 2 млрд 155 млн 205 тис грн.

"Шкода ... Замість реальної боротьби з корупцією у вищих ешелонах влади, ми отримали лише мишачу метушню з ознаками кримінальних злочинів", - резюмував А.Геращенко.

Як повідомлялося, керівник САП Назар Холодницький заявив раніше в середу про незаконні дії детективів НАБУ і наполягає на розслідуванні факту встановлення прослуховувального пристрою і побиття водія САП.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна планує більше залучати до розмінування жінок - Свириденко

Унаслідок ворожих ударів по Харкову одна людина загинула, дев’ятеро постраждали - Синєгубов

Примусового повернення громадян України будь-якої статі чи віку до країни, яка воює, не буде - Стефанішина

Миколаїв має стати точкою входу інноваційного технологічного виробництва на всеукраїнський ринок - мер міста

Телефонні розмови військовополонених зі своїми рідними виконують важливу функцію з надання об'єктивної інформації росіянам - Шмигаль у відповідь на петицію

У Києві затримали проросійських хакерів, які створили фейкові акаунти керівників українських спецслужб

Ворог за ранок провів уже два невдалі штурми на о. Нестрига, продовжує атакувати Кринки, де ситуація залишається складною - Плетенчук

Україна стане членом НАТО після перемоги у війні - Зеленський

У Мінветеранів анонсували запуск Е-посвідчення для ветеранів у "Дії" через два місяці

Реконструкція нежитлових об'єктів поруч із ТРЦ Ocean Mall не стосуватиметься будівлі з "літаючою тарілкою" - Мінвідновлення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА