16:46 16.08.2018

Екс-директор ЦРУ спростовує заяви Трампа про відсутність змови з Росією

2 хв читати

Колишній директор ЦРУ Джон Бреннан назвав нісенітницею заяви президента США Дональда Трампа про те, що між його передвиборчим штабом і Росією не було змови.

"Одне слово: заяви Трампа про відсутність змови - це нісенітниця", - написав Дж. Бреннан у повідомленні, яке опублікувала в четвер газета "Нью-Йорк Таймс".

"Тоді я мав таку інформацію щодо діяльності росіян під час виборів 2016 року, зараз я знаю, зокрема, завдяки відкритій і вільній пресі, про набагато більшу кількість більш підозрілих відносин деяких американських громадян із людьми, пов'язаними з російськими розвідувальними службами", - додав Дж. Бреннан.

За його словами, у справі про російське втручання залишається кілька відкритих запитань: "Чи було це таємною змовою, що передбачає кримінальну відповідальність; чи було перешкоджання слідству використано для змови; скільки членів команди Трампа намагалися обдурити адміністрацію через відмивання і приховування коштів".

Напередодні офіційний представник Білого дому Сара Сандерс оголосила про відкликання Д.Трампом допуску Дж. Бреннана до таємних матеріалів.

Коментуючи таке рішення, екс-директор ЦРУ назвав цю дію політично мотивованим зловживанням владою і способом помститися за критику на адресу адміністрації.

В інтерв'ю телеканалу MSNBC він заявив, що Д.Трамп намагається придушити будь-яку критику на свою адресу, обмежуючи свободу слова, і це є політично мотивованим актом, зловживанням владою, і що ці кроки президента "найсерйознішим чином хвилюють усіх американців".

При цьому Дж. Бреннан наголосив, що Д.Трампу не вдасться стримати його.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА