07:32 06.07.2018

Київська прокуратура оголосила підозру посадовій особі за фактом незаконного відчуження бази "Тиса" на Закарпатті

1 хв читати
Київська прокуратура оголосила підозру посадовій особі за фактом незаконного відчуження бази "Тиса" на Закарпатті

У Київській місцевій прокуратурі №4 повідомили про підозру першому заступнику керівника Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Колос" Агропромислового комплексу України, яка дуже дешево продала майно санаторно-оздоровчого закладу на Закарпатті.

"Співробітники прокуратури встановили, що посадовець ВФСТ "Колос", використовуючи підроблений протокол президії зазначеного товариства, здійснила незаконне відчуження санаторно-оздоровчого закладу Ясинянської навчально-спортивної бази "Тиса", яка знаходиться в Рахівському районі Закарпатської області за оціночною вартістю в 445 тис. гривень", - повідомляють в прес-службі прокуратури Києва.

У відомстві зазначили, що в результаті протиправних дій посадової особи майно вибуло з законного володіння власників, чим завдано збитків на загальну суму понад 9 млн. гривень.

Зараз зловмисниці повідомлено про підозру за ч.2 ст.366 КК України (складання посадовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, якщо вони спричинили тяжкі наслідки), ч.2 ст.364-1 КК України (зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права, що спричинило тяжі наслідки). Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

Крім того, за клопотанням органу попереднього розслідування на незаконно відчужене майно наклали арешт.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА