19:55 17.06.2018

Глава МВС Британії розповів про вуличних грабіжників, які напали на нього

2 хв читати
Глава МВС Британії розповів про вуличних грабіжників, які напали на нього

Міністр внутрішніх справ Великої Британії Саджид Джавід розповів в інтерв'ю The Sun про те, як на нього напали вуличні грабіжники.

За словами Джавіда, він стояв на тротуарі, коли повз промчали грабіжники на мопеді і вихопили у нього з рук телефон. "Це сталося миттєво. Я йшов від вокзалу Euston і дістав телефон, щоб викликати таксі, - розповів міністр. - Він був зовсім новим. До того, як я зрозумів, що відбувається, його вже не було. Вони просто під'їхали, схопили його і змилися".

При цьому глава британського МВС зауважив, що для нього все скінчилося не так погано. "Я був злий і засмучений, але подумав, що мені пощастило, що мене не вдарили ножем або не побили, як багатьох інших жертв цих злісних злочинців", - додав Джавід.

Джавід, батько чотирьох дітей, також розповів, що турбується за своїх дітей, коли вони йдуть з дому в темний час доби. "Ми хочемо, щоб наші діти були в безпеці. Це змусить мене ще більше піклуватися про те, щоб батьки не турбувалися про своїх дітей по ночах, - сказав він. - Наші вулиці мають бути безпечними в будь-який час, ви не повинні турбуватися про злочинців з ножами".

Саджид Джавід був призначений главою МВС Британії наприкінці квітня. Джавід - нащадок вихідців з Пакистану - став першим представником нацменшини в Англії, який очолив це міністерство.

Раніше він працював в банку Chase Manhattan в Нью-Йорку і в Deutsche Bank.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА