21:03 17.05.2018

Трамп як і раніше готовий зустрітися з Кім Чен Ином

1 хв читати
Трамп як і раніше готовий зустрітися з Кім Чен Ином

Президент США Дональд Трамп готовий до проведення переговорів з Північною Кореєю, заявила в четвер представник Білого дому Сара Сандерс.

"Президент у повній мірі готовий до цієї зустрічі", - сказала вона на брифінгу.

С.Сандерс підкреслила, що "якщо в результаті саміт відбудеться, то ми будемо дуже раді, а якщо ні, то нічого страшного". Вона додала, що в разі відмови КНДР від переговорів США продовжать надавати максимального тиску на Пхеньян, щоб домогтися від нього відмови від ядерної зброї.

Зустріч між президентом США Д. Трампом і лідером КНДР Кім Чен Ином має відбутися в Сінгапурі 12 червня. Однак у Пхеньяні попередили, що не зацікавлені в проведенні переговорів, центральною темою яких буде тільки питання денуклеаризації КНДР.

"Якщо США намагаються загнати нас в кут і домогтися від нас відмови від ядерної зброї в односторонньому порядку - нас не цікавить такий діалог", - заявляв заступник міністра закордонних справ Північної Кореї Кім Ге Гван.

Окрім того, північнокорейські офіційні ЗМІ повідомляли, що проведення саміту під питанням через те, що США і Південна Корея не відмовилися від масштабних спільних військових навчань.

Еще по теме

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА