18:51 14.05.2018

Депутату Коцюбинського ради, який самопроголосив себе в.о. голови ради, загрожує до 5 років ув'язнення

2 хв читати

Прокурор Київської області Дмитро Чібісов повідомив про підозру депутату Коцюбинської селищної ради, який, підробивши офіційні документи і гербову печатку, самопроголосив себе в.о. голови Коцюбинської селищної ради.

"У понеділок, 14 травня, прокурор Київської області Дмитро Чібісов повідомив про підозру депутату Коцюбинської селищної ради 8 скликання в скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч.ч. 1,3,4 ст. 358 (підробка офіційного документа, повторна підробка офіційного документа, використання завідомо підробленого документа, підробка печатки) КК України ", - повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

Так, йдеться в інформації, встановлено, що цей депутат підробив і підписав рішення Коцюбинської селищної ради, згідно з яким його обрано секретарем. Надалі зловмисник, як в.о. секретаря Коцюбинської селищної ради, вніс до офіційних документів завідомо неправдиві відомості про дострокове припинення повноважень чинного селищного голови і підписав його.

"Продовжуючи свій злочинний умисел, спрямований на призначення себе на посаду виконувача обов'язків голови Коцюбинської селищної ради, зазначений депутат використовував завідомо підроблені рішення Коцюбинської селищної ради, подавши їх до Відділу державної реєстрації виконавчого комітету Ірпінської міської ради", - йдеться в повідомленні.

Для запевнення підроблених документів відбитком гербової печатки Коцюбинської селищної ради зловмисник звернувся до Коцюбинської селищної голові про отримання цієї печатки. Однак, отримавши від селищного голови відмову передати гербову печатку, депутат замовив виготовлення і отримав нову печатку Коцюбинської селищної ради.

"Використовуючи підроблену гербову печатку, зловмисник таким чином затвердив підроблені документи про рішення Коцюбинської селищної ради про дострокове припинення повноважень Коцюбинської селищної голови та про виконання обов'язків Коцюбинського селищного голови", - повідомили в прес-службі прокуратури Київської області.

Досудове розслідування триває. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

"Укрзалізниця" продовжила маршрут Dnipro City Express до Синельникова

Сирський про потребу в "мобілізації 500 тис.": Після аудиту це число суттєво зменшено

Приїждже російське населення повинне буде виїхати з Криму й інших окупованих територій - Ташева

У суботу в Україні буде сухо, лише на сході вночі невеликий дощ, удень 16-21° тепла

Із 1 квітня вартість транспортної картки в Києві зросте до 75 грн

2,1 тис. закладів культури залишаються на тимчасово окупованих територіях із 2022 року

Під час атаки РФ на об'єкти "Нафтогазу" обійшлося без постраждалих і серйозних пошкоджень - Чернишов

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА