18:39 26.04.2018

Четверо українських військових поранені від початку доби на Донбасі

1 хв читати
Четверо українських військових поранені від початку доби на Донбасі

Від початку доби четверга на лінії розмежування сторін на Донбасі бойовики 21 раз відкривали вогонь по укріпленнях Збройних сил України, зокрема з великокаліберних видів артилерії, внаслідок чого четверо українських військових дістали поранення, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"У результаті бойових дій четверо українських захисників отримали поранення. Постраждалих воїнів доправили до медичних закладів і їм надано необхідну медичну допомогу", - йдеться у зведенні станом на 18:00 четверга, оприлюдненому на сторінці прес-центру в соцмережі Facebook.

Зокрема, на донецькому напрямку із заборонених Мінськими угодами 120-мм мінометів, а також з озброєння БМП, гранатометів і стрілецької зброї бойовики обстріляли позиції ЗСУ біля Новотроїцького.

Окрім цього, з мінометів калібру 120 і 82 мм агресор вів вогонь по українських опорних пунктах поблизу Лебединського, з гранатометів різних систем і стрілецької зброї - неодноразово в районі Авдіївки, Мар’їнки, а також - Кам'янки. Також великокаліберні кулемети бойовики застосували біля Невельського і Талаківки, стрілецьку зброю - в районі Ломакиного та Опитного, а неподалік Новомихайлівки вівся снайперський вогонь.

"На луганському напрямку із заборонених 120-мм мінометів, великокаліберних кулеметів і протитанкової рушниці окупанти обстріляли наші укріплення поблизу Зайцевого", - додали в прес-центрі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

НАТО виступило із заявою, засудивши гібридну діяльність РФ і запевнивши, що це не завадить і далі підтримувати Україну

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА