08:16 26.04.2018

В Україні затримали екс-поліцейського та дипломата з Чехії

1 хв читати
В Україні затримали екс-поліцейського та дипломата з Чехії

В Україні затримали екс-поліцейського та дипломата з Чехії, якого підозрюють у розголошенні інформації фігурантам кримінальних справ, повідомив телеканал "112. Україна".

"Українські спецслужби затримали колишнього слідчого Управління з виявлення організованої злочинності поліції Чехії Людека Вокала", - йдеться в повідомленні на сайті телеканалу з посиланням на чеські ЗМІ.

Видання Сeskenoviny з посиланням на спікера чеського Міністерства закордонних справ Ірену Валентову повідомляє, що Л.Вокала затримали в Україні за незаконне використання технічних засобів.

"Чеське посольство в Києві вирішує консульський випадок одного заарештованого чеха, якого затримали. З зацікавленими особами та його сім'єю ми в контакті", - цитує телеканал заяву І.Валентової.

В інформації зазначається, що Л.Вокала підозрюють у справі бізнесмена Альбіна Арифовича, якому слідчий нібито видавав інформацію. Також його підозрюють в інших розголошеннях інформації фігурантам кримінальних справ. Сам Л.Вокал стверджує, що став жертвою змови та гри в правоохоронних структурах.

За інформацією видання Info.cz, разом із колишнім детективом українські спецслужби нібито заарештували також чеського дипломата. Однак його пізніше відпустили, враховуючи дипломатичний паспорт.

Українські силовики інформацію про затримання поки що не коментували.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА