19:15 18.03.2018

В. о. директора Миколаївського аеропорту Волошин застрелився

2 хв читати
В. о. директора Миколаївського аеропорту Волошин застрелився

Виконувач обов'язків директора комунального підприємства "Миколаївський міжнародний аеропорт", колишній військовий льотчик, ветеран АТО Владислав Волошин покінчив життя самогубством у неділю

Відділ комунікації поліції Миколаївської області повідомляє, що 18 березня в Миколаєві у власній квартирі вчинив самогубство шляхом пострілу з бойового пістолета 29-річний в. о. директора одного з комунальних підприємств області, не називаючи його імені і назви підприємства.

"Сім'я перебувала вдома разом з чоловіком, постріл з кімнати почула дружина. На місце події прибули медики і слідчо-оперативна група Інгульського відділку поліції. Чоловіка терміново госпіталізували, але в лікарні швидкої медичної допомоги помер від отриманих ушкоджень", - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, постріл було зроблено з бойового пістолета ПМ без номерних знаків. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу "умисне вбивство", триває слідство.

"За свідченнями родичів, загиблий останнім часом перебував у пригніченому стані і висловлював тривожні наміри", - повідомляють в поліції.

Місцеве видання "НикВести" та портал "Преступности.НЕТ " повідомляють, що йдеться про В.Волошина, який з 2012 по 2016 рік був пілотом штурмовика Су-25 299-ї Миколаївської бригади тактичної авіації. У 2014 році зробив 33 бойових вильоти, нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня, у 2017 році отримав орден "Народний герой України".

"Після точного удару по російських десантниках під Новокатеринівкою 29 серпня 2014 року його літак збили. Він катапультувався і приземлився на території, окупованій ворогом. Зі зламаною рукою завдяки координації куратора зі штабу АТО йому вдалося пройти повз блокпостів російсько-терористичних військ і вибратися до позицій ЗСУ", - пише "НикВести".

За даними видання, російська влада звинувачувала В.Волошина в атаці на малайзійський "Боїнг МН17", збитий над Донбасом, однак ця версія була спростована розслідуванням прокуратури Нідерландів та України.

"Дружина і Владислав родом з Луганської області. Разом з двома дітьми в Миколаєві вони жили на орендованій квартирі. Як зазначив співрозмовник видання в Нацполіції, дружина повідомила, що в останні дні Владислав був замкнутий і говорив про неприємності на роботі", - пише "Преступности.НЕТ"

У січні 2018 року він став виконувачем директора КП "Миколаївський міжнародний аеропорт".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Харкові щонайменше один постраждалий унаслідок нічного обстрілу

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

ВИБУХИ В ХАРКОВІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Кулеба привітав естонського депутата Крісто Ене Вага, який приїхав до Києва з Таллінна на велосипеді

Незважаючи на затримку у схваленні в Конгресі США фінансування для України, допомога USAID не припинялася

Китай розпочав здійснення історичної місії зі збору зразків зі зворотного боку Місяця

Посол США: військова та економічна допомога, підтримка реформ і підзвітність - основні цілі виділених для України $61 млрд

Війська РФ за минулий день обстріляли 10 громад Сумської області

Мелоні підтвердила прихильність Італії організації у Швейцарії Глобального саміту миру в Україні

МЗС рекомендує громадянам України уникати відвідування місць масового скупчення людей у Тбілісі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА