19:24 05.01.2018

Прокуратура АРК повідомила про підозру в зраді екс-"міністру охорони здоров'я" Михальчевському

2 хв читати
Прокуратура АРК повідомила про підозру в зраді екс-"міністру охорони здоров'я" Михальчевському

Прокуратура Автономної Республіки Крим повідомила про підозру в державній зраді колишньому "міністру охорони здоров'я Криму" Петру Михальчевському, який безпосередньо брав участь у створенні незаконних органів влади на тимчасово окупованому півострові.

"Прокуратура Автономної Республіки Крим повідомила про підозру у вчиненні державної зради одному з колишніх міністрів Криму", - йдеться в повідомленні на сторінці прокуратури АРК у Facebook.

За словами прес-секретаря прокуратури Тетяни Тихончик, наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомлялося, співробітники Служби безпеки України встановили факт перебування в Києві колишнього "міністра охорони здоров'я Криму" П.Михальчевського. В рамках кримінального провадження за ст. 110, 111 Кримінального кодексу України в його тимчасовому житлі в столиці проведено санкціонований обшук. Оперативники спецслужби вилучили паспорт громадянина РФ, "службове посвідчення" за підписом самопроголошеного "глави" Криму Сергія Аксьонова, інші документи, що підтверджують його співпрацю з окупаційною владою.

Ст. 110 КК України - посягання на територіальну цілісність і недоторканність України.

Ст. 111 КК України - державна зрада (діяння, умисно вчинене громадянином України на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній чи інформаційній безпеці України: перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їх представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА