12:59 03.01.2018

Мін'юст звільнив начальника Львівського теруправління юстиції, який вимагав під час прийому на роботу заспівати пісню УПА "Лента за лентою"

2 хв читати
Мін'юст звільнив начальника Львівського теруправління юстиції, який вимагав під час прийому на роботу заспівати пісню УПА "Лента за лентою"

Дисциплінарна комісія в рамках службового розслідування виявила факти перевищення повноважень начальником Головного територіального управління юстиції у Львівській області Ярославом Жукровським і рекомендувала звільнити його із займаної посади.

Як повідомляє в середу прес-служба Міністерства юстиції України, дисциплінарна комісія встановила, що при виданні наказів Я.Жукровський порушив вимоги Конституції України і ряду законів.

"Ухвалені рішення - за межами повноважень голови обласної юстиції та можуть бути кваліфіковані як перевищення службових повноважень. Тому дисциплінарна комісія відповідно до закону "Про державну службу", рекомендувала застосувати до начальника Головного територіального управління юстиції у Львівській області Жукровського Ярослава Івановича дисциплінарне стягнення у вигляді звільнення з посади державної служби", - сказано в повідомленні.

Міністерство юстиції відзначає, що Я.Жукровському було повідомлено про дату та час засідання дисциплінарної комісії, але він не побажав особисто представити свою позицію з цього питання або надати хоч якісь пояснення комісії.

"На підставі висновку дисциплінарної комісії Міністерством юстиції 28 грудня видано наказ про звільнення Я.Жукровського з посади начальника Головного територіального управління юстиції у Львівській області", - сказано в повідомленні.

Раніше ЗМІ повідомляли, що у вересні 2017 року Мін'юст почав службове розслідування проти Я.Жукровського, який під час прийому на роботу співробітників вимагав від них назвати дату народження лідера ОУН Степана Бандери і заспівати пісню бійців УПА "Лента за лентою".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сили Оборони за добу ліквідували 860 окупантів, два засоби ППО та один літак противника

РФ вночі атакувала "шахедами" Дніпропетровську область, пошкоджено багатоповерхівку, виникли пожежі

Ворожі БПЛА вночі було збито в Харківській, Херсонській та Дніпропетровській областях

Сили оборони за добу завдали авіаударів по семи районах розташування противника, засобами ППО знищено одну ракету Х-59/69

На фронті за добу відбулося 95 бойових зіткнень

Війська РФ за добу завдали п’яти ракетних і 69 авіаударів, вночі знищено 23 із 24 ударних дронів, які атакували Україну

У Фінляндії перешкоди GPS посилилися, коли почалися атаки українських БПЛА на енергетичну інфраструктуру РФ

5 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Держустанови та політичні партії Польщі зазнали нападу російських хакерів - ЗМІ

Переговори між Ізраїлем і ХАМАС у Каїрі займуть ще кілька днів - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА