12:29 05.11.2017

У Дніпрі п'ятеро поліцейських дістали поранення через підрив гранати

1 хв читати
У Дніпрі п'ятеро поліцейських дістали поранення через підрив гранати

У Дніпрі в житловому масиві Придніпровський у ніч на неділю під час затримання квартирних злодіїв четверо поліцейських дістали численні осколкові поранення від вибуху гранати, а патрульний поліцейський дістав поранення руки.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області, пригода сталася в ніч з 4 на 5 листопада в Самарському районі Дніпра. "Під час виїзду на виклик "квартирна крадіжка" підозрювані почали чинити опір. Вони застосували 2 гранати, попередньо Ф-1 і РГД-5, і вогнепальну зброю", - йдеться в повідомленні поліції.

Усім постраждалим надано медичну допомогу. За словами головного лікаря 6-ї міської лікарні Дніпра, Олександра Сірого, в лікарні перебувають троє поліцейських.

"Один в реанімації, ще двоє в хірургічному та травматологічному відділеннях. Їхній стан важкий. У поліцейських переломи, контузії, осколкові поранення і поранення черевної порожнини. Уже зараз їхньому життю нічого не загрожує", - зазначив О. Сєров.

За словами заступника головного лікаря обласної лікарні ім.Мечникова Олександра Толубаєва, ще одного поліцейського прооперовано і він перебуває у стабільно важкому стані.

"Зроблено ампутацію гомілки. Зараз поліцейський в реанімації. Стан стабільно важкий", - розповів О.Толубаев.

Поліція вживає всіх необхідних заходів для встановлення обставин події та затримання зловмисників, в області введено план "Сирена".

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ст.348 Кримінального кодексу України (посягання на життя співробітника правоохоронного органу).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Комітет міністрів Ради Європи ухвалив важливе рішення на шляху створення Спецтрибуналу щодо злочину агресії РФ

Українська авіація завдала ударів по 12 районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали одного ракетного і 29 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу зафіксовано 96 бойових зіткнень

Зеленський подякував Норвегії за рішення збільшити підтримку України на $600 млн

У центрах рекрутингу української армії повістки не вручатимуть - Міноборони

На Дніпропетровщині внаслідок ворожих обстрілів пошкоджені три кафе, шість приватних будинків - голова ОВА

"Ліси України" навесні 2024р. виконали план посадки лісів на 102%

ВР пропонують зрівняти у правах жінок і чоловіків, які мають дітей до 18 років, на звільнення з військової служби під час війни - законопроєкт

Шмигаль про розблокування вантажопотоку на українсько-польському кордоні: сподіваємося, ми перегорнули цю сторінку у відносинах із Польщею

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА