17:29 16.08.2017

Comfy заявляє про відсутність офіційних магазинів мережі в Криму

2 хв читати
Comfy заявляє про відсутність офіційних магазинів мережі в Криму

ТОВ "Комфі Трейд" (Дніпро), власник однієї з найбільших мереж побутової техніки та електроніки під брендом Comfy в Україні, заявляє про відсутність офіційних магазинів компанії на території Криму і спростовує поширену в Інтернеті інформацію про відкриття магазину мережі в Сімферополі.

"Станом на кінець травня 2014 року мережа Comfy в Криму була представлена п'ятьма магазинами, три з яких перебували в Сімферополі і два - в Севастополі. 31 травня 2014 року, згідно з наказом генерального директора компанії, відбулося закриття всіх магазинів ТОВ "Комфі Трейд", розташованих у Криму", - повідомляє компанія в прес-релізі в середу.

Згідно з повідомленням, компанія в рамках закриття магазинів здійснила повний комплекс організаційних і адміністративних заходів, пов'язаних з припиненням представництва ТОВ "Комфі Трейд" у Криму.

Станом на 16 серпня 2017 року в соцмережі Facebook веде діяльність співтовариство "Comfy - Крим", на сторінці якого 15 серпня розміщено оголошення про відкриття магазину Comfy на просп. Перемоги, 56, у Сімферополі 19 серпня.

Facebook-cообщество "Comfy - Крим" працює з квітня 2016 року, використовує логотип ТОВ "Комфі Трейд" на своїй сторінці та в оформленні маркетингових матеріалів, і рекламує продаж різної техніки і електроніки.

"Comfy - одна з найбільших мереж з продажу побутової техніки і електроніки в Криму", - наголошується в інформації про спільноту "Comfy - Крим".

Водночас ТОВ "Комфі Трейд" заявляє про те, що компанія має усі права на використання брендів і логотипів, які характеризують її діяльність і відрізняють від інших учасників ринку, і нікому не передавала таких об'єктів інтелектуальної власності.

"Офіційно підтверджуємо, що ні ліцензійних договорів, ні договорів франчайзингу для ведення діяльності в Криму ТОВ "Комфі Трейд" не підписувала. Компанії невідомо, хто саме відкриває магазини в Криму з використанням найменування та бренда ТОВ "Комфі Трейд", - додає прес-служба компанії.

Як наголошується в повідомленні, наразі ТОВ "Комфі Трейд" опрацьовує питання звернення до суду з позовом про неправомірне використання чужої інтелектуальної власності та захист ділової репутації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА