19:33 10.03.2017

Столичний міст Патона в 2017 році отримає систему Road Zipper для організації безпечного реверсу

2 хв читати

До кінця 2017 року на мосту Патона в Києві буде впроваджено систему Road Zipper для організації безпечного реверсу руху автомобілів, повідомив член постійної комісії Київської міської ради (Київрада) з питань транспорту, депутат фракції "Солідарність" Ілля Сагайдак.

"Система Road Zipper, яку планується впровадити на мосту Патона та проспекті Соборності до Дарницької площі, складається з бар'єра (зв'язані між собою секції, кожна з яких важить більше ніж 450 кг) та спеціальної машини, яка здатна змінювати положення цього відбійника... Для зміни положення використовується машина з гідравлічними підйомниками, яка має всередині S-подібний конвеєр, що змінює позицію секцій бар'єра. При цьому робота машини здійснюється без перекриття руху. Практично це означає, що зранку буде додано одну-дві смуги в бік центру, а ввечері у зворотному напрямку", - написав І.Сагайдак на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook у п'ятницю.

За його словами, така система зможе організувати на мосту Патона та просп. Соборності безпечний реверсивний рух і при цьому знизити рівень аварійності за рахунок фізичного розділення зустрічних потоків.

"Щорічно втрати від ДТП на мосту Патона становлять 20 млн грн. За останні півроку на ньому було п'ять лобових зіткнень", - наголошує депутат.

І.Сагайдак зазначає, що впровадження системи Road Zipper дасть змогу знизити обсяг річних транспортних втрат на 348-736 млн грн, економити 3,84 тис. літрів палива на добу, знизити викиди вуглекислого газу в повітря міста на 4,993 тис. кг на добу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

EBU дискваліфікувала учасника "Євробачення-2024" від Нідерландів

Форум "Інклюзивне відновлення громад" відбувся в Києві

Жителям прикордоння на Сумщині рекомендують утриматися від відвідування кладовищ

Росіяни скинули КАБи на Херсонську область, є загиблий

Ворог посилив наступальні дії на авдіївському, куп'янському, бахмутському напрямках, широкомасштабного наступу на півночі Харківщини немає - ОСУВ "Хортиця"

У неділю в Україні невеликий дощ прогнозується лише в північних областях

СБУ оголосила набір до ЦСО "А"

Російська армія демонструє нездатність застосовувати боєприпаси по намічених цілях - британська розвідка

На Харківщині тривають бої за н.п. на прикордонні, які перебували в "сірій зоні", українські захисники отримують підкріплення і стабілізують смугу

Понад 1,6 тис. абонентів залишилися без газу в Харківській області через обстріли РФ - Міненерго

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА