09:33 06.02.2017

Підтопленими на Закарпатті залишаються понад 75 гектарів

1 хв читати
Підтопленими на Закарпатті залишаються понад 75 гектарів

Державна служба України з надзвичайних ситуацій продовжує боротися з ліквідацією наслідків підтоплень у Закарпатській області.

Як повідомляє прес-служба ДСНС, станом на 7-му годину ранку понеділка з підтоплених дворів у Мукачівському районі воду відведено. У Виноградівському районі залишаються підтопленими 72 га сільгоспугідь і 4,3 га присадибних ділянок.

Льодових заторів на річках Іршавка, Лютянка та Латориця немає. В результаті обстеження річки Уж у районі державного кордону виявлено утворення льодового затору протяжністю 5,5 км (Україна - поблизу с. Сторожниця Ужгородського району - 5 км, Словаччина - поблизу с. Пінковце Кошицького краю - 0,5 км). 6 лютого заплановано розпочати роботи з ліквідації льодового затору.

До ліквідації наслідків підтоплень залучені 273 людини та 46 одиниць техніки, зокрема від ДСНС 52 людини особового складу, 16 одиниць техніки та 2 плавзасоби.

Ситуація перебуває на контролі Управління ДСНС у Закарпатській області.

Як повідомлялося, внаслідок підвищення рівня води та підтоплення талими водами низьких ділянок у Виноградівському районі Закарпатської області були підтоплені 385 га сільгоспугідь та 4,3 га присадибних ділянок.

Крім того, було затоплене паводковою водою на 0,3-0,5 м дорожнє полотно на автодорозі місцевого значення в с. Шаланки Виноградівського району протяжністю до 1 км.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА