17:19 16.11.2016

Кабмін не розглядав питання призначення Трояна в. о. голови Нацполіції України

1 хв читати
Кабмін не розглядав питання призначення Трояна в. о. голови Нацполіції України

Кабінет Міністрів України на засіданні в середу звільнив Хатію Деканоїдзе з посади голови Національної поліції, проте не розглядав питання призначення першого заступника голови відомства Вадима Трояна виконуючим обов'язки керівника Нацполіції.

"Кабінет Міністрів не розглядав питання призначення Трояна в. о. голови Національної поліції. А проголосував тільки за звільнення Деканоїдзе",- сказав директор департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко агентству "Інтерфакс-Україна" в середу ввечері.

Як повідомлялося, 14 листопада Х. Деканоїдзе заявила про свою відставку. Глава МВС України Арсен Аваков повідомив, що приймає цю відставку, виконувати обов'язки глави Нацполіції України буде перший заступник В. Троян.

16 листопада спікер Національної поліції Ярослав Тракало повідомив агентству "Інтерфакс-Україна", що уряд звільнив Х. Деканоїдзе з посади голови Національної поліції. При цьому джерело в середу вдень повідомило агентству, що Кабмін затвердив на посаді в. о. голови Нацполіції Вадима Трояна. Разом з тим, на офіційній сторінці МВС України в Фейсбук у середу також з'явилося повідомлення, згідно з яким Кабмін затвердив на посаді в. о. голови відомства В. Трояна.

Згідно з українським законодавством, перший заступник керівника відомства виконує обов'язки глави відомства до призначення нового керівника.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Харкові сильна пожежа на підприємстві через ворожий удар - мер

Окупанти вдарили по цивільній інфраструктурі Харкова, є постраждалі - Синєгубов

Помічника Джемілєва затримано в аеропорту Кишинева - Чубаров

Розпочато кримінальне провадження за фактом перешкоджання доступу держави до стратегічної інформації про проєктування АЕС – Міненерго

Окупанти обстріляли два села на Харківщині, постраждала пенсіонерка - Синєгубов

ОКУПАНТИ Б'ЮТЬ ПО ХАРКОВУ І ХАРКІВСЬКОМУ РАЙОНУ - ГОЛОВА ОБЛАДМІНІСТРАЦІЇ

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві ліквідовано - ДСНС

У неділю в Україні буде тепло, подекуди можливий дощ, вночі у східних та південно-східних областях заморозки на ґрунті - Укргідрометцентр

На Донеччині на Великдень нічні богослужіння в церквах відбудуться без участі людей - обладміністрація

Кравченко закликав мешканців Київщини до дотримання комендантської години у Великодні свята та правил поведінки під час повітряної тривоги

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА