10:31 03.11.2016

У Німеччині назвали найнадійніші автомобілі

1 хв читати
У Німеччині назвали найнадійніші автомобілі

Найбільш надійними автомобілями з пробігом є люксовий позашляховик Mercedes GLK і спортивний Porsche 911 у варіантах кабріолет або двохдверне купе, повідомила німецька Асоціація технічного нагляду (TUV) за підсумками вивчення результатів 9 млн техоглядів.

Загальна оцінка машин складалася залежно від середнього числа технічних недоліків протестованих моделей. В обох випадках цей показник перебував на рівні 2,1%. При цьому у Mercedes GLK цей рівень був зафіксований після двох-трьох років використання пробігу близько 52 тис. кілометрів, у Porsche 911 - за пробігу в 29 тис. кілометрів.

Субкомпактний Mazda 2 є переможцем серед 6-7-річних автомобілів. При пробігу в 75 тис. кілометрів коефіцієнт несправностей у нього становив 6,8%.

Також експерти TUV назвали Саксонію федеральною землею, в якій автомобілі обслуговувалися найкращим чином. На другому і третьому місцях розташувалися Баварія та Баден-Вюртемберг.

Focus Online висуває свою версію, пояснюючи причини лідерства Саксонії. Одна з причин, можливо, полягає в тому, що в часи НДР власники легковиків марки Wartburg і Trabant були змушені ремонтувати їх самостійно через складнощі з записом на техогляди. Як наслідок, відповідальність автовласників та їх вміння за необхідності "зазирнути під капот" зростали. Відгомони цього, ймовірно, простежуються досі, висловлює припущення видання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА