16:50 19.07.2016

У СБУ спростовують заяву ФСБ РФ про українського шпигуна, який нібито працював перекладачем в ОБСЄ

1 хв читати
У СБУ спростовують заяву ФСБ РФ про українського шпигуна, який нібито працював перекладачем в ОБСЄ

Радник голови Служби безпеки України Юрій Тандит називає маячнею заяву ФСБ РФ про викриття агента СБУ, який нібито працював перекладачем моніторингової місії ОБСЄ.

"Те, що заявили з боку РФ – це повна маячня. І це саме їхній стиль займатися такими речами", - сказав Ю. Тандем у коментарі інтернет-виданню "Українська правда".

"Ми не вербуємо співробітників ОБСЄ. Авторитетні міжнародні організації підтверджують нашу позицію. Ми співпрацюємо з ОБСЄ. Нам важливо виконувати Мінські домовленості. І саме ОБСЄ нам у цьому допомагає", - додав він.

18 липня ФСБ РФ повідомила про викриття і затримання на своїй території агента СБУ, який нібито працював перекладачем моніторингової місії ОБСЄ в Україні і за завданням українських спецслужб збирав розвідувальну інформацію на території ОРЛО.

У свою чергу Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ на своїй сторінці у Facebook повідомила: "СММ ОБСЄ може підтвердити, що один з місцевих співробітників Місії в Луганській області, перебуваючи у відпустці, був тимчасово поза зоною досяжності. Зараз Місії відомо про його місцезнаходження, а також те, що він у безпеці. Це вся наразі доступна інформація.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА