16:40 07.04.2016

"Укрзалізниця" на Великодні і травневі свята запропонувала близько 1,8 млн місць у потягах

2 хв читати
"Укрзалізниця" на Великодні і травневі свята запропонувала близько 1,8 млн місць у потягах

"Укрзалізниця" на період масових перевезень із 28 квітня по 11 травня запропонувала пасажирам близько 1,8 млн місць у потягах і залучила до перевезень майже 3 тис. пасажирських вагонів.

Як повідомила прес-служба ПАТ, на пікові дати 29, 30 квітня з усіх регіонів України пасажирам запропоновано понад 240 тис. місць.

У західному напрямку на 29 квітня запропоновано 24 тис. місць (вільні ще 6 тис. місць), на 30 квітня запропоновано 20,5 тис. місць, із них у вільному продажу 10,2 тис. місць. В азовському напрямку на 29 квітня запропоновано 2,6 тис. місць, з яких вільні ще більше ніж 1,2 тис. місць, на 30 квітня запропоновано близько 1,9 тис. місць, з яких вільні ще 1,6 тис. місць.

В одеському напрямку на 29 квітня запропоновано 9,8 тис. місць, доступні ще 3,5 тис. місць, на 30 квітня запропоновано 7,1 тис. місць, з яких доступні ще 5,4 тис. місць.

"Укрзалізниця" докладає максимум зусиль, щоб усі охочі могли скористатися залізницею для святкових подорожей. Фахівці компанії здійснюють постійний моніторинг завантаження пасажирських потягів, призначають додаткові поїзди на популярних маршрутах, збільшують періодичність курсування потягів і в межах технологічної можливості збільшують кількість вагонів у складі потягів", - йдеться в повідомленні.

Водночас залізничники просять пасажирів заздалегідь планувати свої святкові подорожі та потурбуватися про придбання квитків, зокрема на альтернативні дати, наприклад на 27 та 28 квітня.

Як повідомлялося, на Великодні і травневі свята до послуг пасажирів представлені 18 додаткових потягів, а також додаткові рейси шести цілорічних потягів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Mercedes-Benz заявляє, що Міністерство юстиції США завершило розслідування скандалу з викидами дизельних двигунів

Помаранчева лихоманка: у Нідерландах відсвяткували день народження короля

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА