17:01 12.02.2016

Київський метрополітен оголосив тендер на підготовку ТЕО будівництва лінії на Троєщину

1 хв читати
Київський метрополітен оголосив тендер на підготовку ТЕО будівництва лінії на Троєщину

Комунальне підприємство "Київський метрополиттен" оголосило тендер на закупівлю проектних робіт (стадія техніко-економічного обґрунтування) з будівництва четвертої Подільсько-Вигурівської лінії метро від Кільцевої дороги на житловий масив Вигурівщина-Троєщина з електродепо.

Як повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації, пропозиції конкурсних торгів приймаються до 14 березня.

Очікувана вартість закупівлі проекту становить 60,142 млн грн.

Згідно з проектом Генерального плану Києва, передбачається побудувати Подільсько-Вигурівську лінію метрополітену протяжністю 20,6 км з 16 станціями та електродепо.

Раніше в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" керівник Київського метрополітену Віктор Брагінський зазначав, що одним з найважливіших перспектив 2016 року є будівництво другого виходу на станції "Вокзальна", підготовка інвестиційного проекту з четвертої лінії метро на Троєщину для подання його на розгляд Кабінету Міністрів.

"Такий проект необхідний, щоб вийти на міжнародний рівень переговорів для отримання кредиту. Ми маємо розробити цей документ, затвердити його в МЕРТ, подати на Кабмін і далі залучати державні гарантії для проведення робіт", - зазначав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА