20:08 01.02.2016

Глави МЗС "нормандської четвірки" зустрінуться в Парижі наступного тижня - переговори Порошенка з Меркель

1 хв читати
Глави МЗС "нормандської четвірки" зустрінуться в Парижі наступного тижня - переговори Порошенка з Меркель

Київ. 1 лютого. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Президент України Петро Порошенко, федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель і радник президента Франції Жак Одібер погодили час наступної зустрічі в "нормандському форматі" на рівні глави МЗС - наступного тижня в Парижі.

"Сторони домовилися, що наступна зустріч у "нормандському форматі" на рівні міністрів закордонних справ відбудеться в Парижі наступного тижня", - повідомляє прес-служба глави Української держави за підсумками переговорів у понеділок у Берліні.

Як повідомлялося, 27 січня спецпредставник ОБСЄ в Тристоронній контактній групі щодо Донбасу Мартін Зайдік заявив, що глави МЗС Росії, Німеччини, Франції і України можуть зустрітися до 10 лютого. "Наступна зустріч контактної групи запланована на 10 лютого. Але, можливо, в цей час відбудеться зустріч міністрів закордонних справ нормандського формату, тому не можу точно сказати дату наступної контактної групи - в цьому питанні потрібна гнучкість", - сказав М.Зайдік.

Глава МЗС України Павло Клімкін заявляв, що зустріч міністрів закордонних справ "нормандської четвірки" може відбутися орієнтовно впродовж другого тижня лютого. "Ми плануємо це на початок лютого, дату я поки що сказати остаточно не можу, швидше за все, це буде другий тиждень", - сказав П. Клімкін журналістам 27 січня в Києві, відповідаючи на запитання агентства "Інтерфакс-Україна".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА