17:47 05.01.2016

Корбан перебуває в лікарні на реабілітації та в очікуванні операції

2 хв читати
Корбан перебуває в лікарні на реабілітації та в очікуванні операції

Лідер партії "УКРОП" Геннадій Корбан заявляє, що після зміни йому запобіжного заходу з домашнього арешту на тримання під вартою він перебуває в лікарні й чекає на ще одну операцію.

"Так, в лікарні, поки що в лікарні (перебуваю - ІФ)", - заявив він у вівторок, відповідаючи на запитання журналістів, де він перебуває з моменту останнього судового засідання в Дніпровському районному суді Києва, який змінив йому запобіжний захід.

За словами Г.Корбана, на нього чекає ще одна операція.

"Я ще проходжу лікування, плюс реабілітація після першої операції", - додав він.

У свою чергу адвокат Г.Корбана Оксана Томчук уточнила в коментарі журналістам, що її підзахисний перебуває на лікуванні в Національному інституті серцево-судинної хірургії ім. Миколи Амосова.

За її словами, стан Г.Корбана погіршився. "Якщо стандартний протокол лікування (реабілітації - ІФ) після подібної процедури передбачає чотири-п’ять днів, то мій підзахисний перебуває на лікуванні вже понад десять днів. І я пов'язую це з тими експериментами, які над ним проводили в прямому ефірі, коли протягом 30 годин він був без належної медичної допомоги", - пояснила О.Томчук.

Як повідомлялося, під час судового процесу в Дніпровському райсуді наприкінці грудня Г.Корбан перебував в Інституті ім. Амосова в Києві. За інформацією лікарів, 25 грудня йому було проведено малоінвазивне втручання на серці.

Пізніше О.Томчук заявила, що її підзахисний відмовляється від послуг Інституту ім. Амосова. Захист Г.Корбана також висловив недовіру заступнику головного лікаря у лікувальних справах Інституту ім. Амосова Олександру Береговому.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА