12:10 21.12.2015

Неофіційний документ про амністію учасників боїв на Донбасі іще не обговорюли - ОБСЄ

1 хв читати
Неофіційний документ про амністію учасників боїв на Донбасі іще не обговорюли - ОБСЄ

Документ з питань амністії учасників бойових дій на Донбасі є неофіційним і був підготовлений координатором робочої групи з політичних питань Тристоронньої контактної групи П’єром Морелем виключно за його редакцією, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в Офісі спецпредставника голови ОБСЄ Мартіна Зайдіка.

"Поки що не було дискусій щодо цього документа, а тим паче його узгодження, як у робочій групі, так і в Тристоронній контактній групі загалом", - зазначено в роз'ясненні Офісу М.Зайдіка, яке отримало агентство в понеділок.

В Офісі спецпредставника голови ОБСЄ додали, що "посол Зайдік однозначно заявив у Мінську (15 грудня - ІФ), що дискусії з цього питання в робочій групі з політичних питань, очолюваній координатором послом Морелем, розпочнуться тільки в січні 2016 року".

Раніше "Інтерфакс" (Interfax.ru) повідомив, що М.Зайдік 15 грудня в Мінську заявив, що неофіційний робочий документ з питань амністії учасників бойових дій на Донбасі сформований на переговорах Тристоронньої контактної групи з України. "Вже є неофіційний робочий документ щодо амністії. Він сформований за пропозицією сторін і підлягає обговоренню", - цитував "Інтерфакс" М.Зайдіка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА