15:53 23.11.2015

Екстрені служби перевіряють всі магазини "Рошен" у Києві після анонімного дзвінка про мінування

1 хв читати
Екстрені служби перевіряють всі магазини "Рошен" у Києві після анонімного дзвінка про мінування

Близько полудня понеділка до поліції Києва надійшло повідомлення від невідомого про "мінування" магазинів торгової мережі, правоохоронці перевіряють інформацію.

"За адресами, де розташовані магазини однієї і тієї ж торгової марки, виїхали представники структурних підрозділів поліції, фахівці вибухотехнічної служби, кінологи і рятувальники", - повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції України в Києві.

Інформацію за цим фактом зареєстровано у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень. Правоохоронці встановлюють особу, яка повідомила про мінування.

У повідомленні поліції не згадується, які самі торговельні мережі магазини були заміновані.

Водночас, агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі головного управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій уточнили, що заміновано були всі магазини торговельної мережі "Рошен" у Києві.

"Зараз всі наші магазини перевіряють правоохоронні органи спільно з кінологами. Ті магазини, які вже перевірили, працюють у звичайному режимі", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі "Рошен".

Як повідомлялося, минулого тижня до правоохоронних органів Києва також надходило повідомлення про мінування магазинів цієї торгової марки, а також станцій метро і закладів мережі "Макдональдс". Усі ці повідомлення виявилися помилковими.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА