19:09 20.11.2015

IT-волонтери спільно з Мінсоцполітики запустили електронну послугу оформлення субсидій

1 хв читати

IT-волонтери спільно з Міністерством соціальної політики запустили послугу оформлення субсидій через електронний портал iGov.org.ua, повідомив активіст ICT Competence Center Дмитро Дубілет на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Сьогодні ми оголошуємо, що ми завершили всі технічні доопрацювання і запускаємо оформлення субсидій через iGov на всю Україну. Раніше ця послуга була доступна лише в Дніпропетровській області та ще кількох містах", - зазначив він.

За словами Д.Дубілета, громадяни, які хочуть оформити субсидію, зможуть подавати заявки онлайн, не відвідуючи центри соцдопомоги. Активіст центру уточнив, що послуга була запущена волонтерами, міністерство не витратило "ані копійки бюджетних чи грантових коштів".

Він також висловив сподівання, що незабаром у всій країні буде запущено й інші електронні послуги спільно з міністерством, зокрема, допомогу з догляду за дитиною (нині послуга доступна лише для жителів Дніпропетровської області).

Як повідомлялося, в червні 2015 року IT-волонтери, що об'єдналися в ICT Competence Center, у співпраці з українськими органами виконавчої влади запустили портал електронних адміністративних послуг - iGov.org.ua. Нині на порталі доступні 164 електронні послуги.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Кропивницькому пожежа на підприємстві, інформація про постраждалих уточнюється - ДСНС

В Україні очікуються нічні заморозки на поверхні ґрунту

ГУР про скупчення РФ угруповання військ на північному напрямку: Все відомо, опрацьовуються необхідні дії та рішення з боку України

Фон дер Ляєн за підсумками зустрічі з Макроном і Цзіньпінем: Сподіваємося, що Китай використає свій вплив на Росію, щоб покласти край війні

У Києві станція метро "Поштова площа" працює у звичайному режимі, ризиків підтоплення немає - КМДА

ГУР про навчання РФ: Ядерний шантаж - стабільна практика режиму Путіна

Унаслідок нічних авіаударів по Золочеву Харківської області постраждали три людини - прокуратура

У Голосіївському районі Києва знайдено російську ракету Х-69, її бойову частину знешкоджено

ППО збила ракету над Дніпропетровщиною - голова області

Кулеба: Якщо ми хочемо зберегти мир у Європі, ми маємо перейти до європейської економіки й промисловості воєнного часу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА