14:21 17.10.2015

Торфовища продовжують тліти у 11 районах Київської області

1 хв читати
Торфовища продовжують тліти у 11 районах Київської області

Рятувальники Держслужби України з НС продовжують гасити 19 осередків тління торфу (загальна площа близько 80,4 га) в різних районах Київської області.

"У 11 районах Київської області здійснюється гасіння 19 локалізованих осередків тління торфу на загальній площі близько 80,4 га", - повідомляє прес-служба ДСНС у суботу.

Ці осередки зосереджені в деяких селах Києво-Святошинського, Вишгородського, Обухівського, Баришівського, Бородянського, Іванківського, Васильківського, Броварського, Бориспільського, Макарівського та Переяслав-Хмельницького районів.

Торфовища гасять 222 людини, використовується 67 одиниць техніки.

У прес-службі ДСНС пояснили: "В окремих районах Києва можливе відчуття в повітрі запаху продуктів горіння. За результатами лабораторного контролю за основними показниками стан забруднення повітря перебуває в межах норми".

Радіаційний фон у Києві та Київській області також у межах норми і становить в середньому 13-14 мікрорентген на годину (безпечний рівень радіаційного фону - до 30 мікрорентген на годину). У зоні відчуження радіаційний фон становить в середньому 24 мікрорентген на годину (безпечний рівень радіаційного фону - до 50 мікрорентген на годину).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА