14:40 21.07.2015

Українські ВМС отримують на озброєння, військову техніку, яка зробить їх непереможними - президент

2 хв читати
Українські ВМС отримують на озброєння, військову техніку, яка зробить їх непереможними - президент

Військово-Морські сили Збройних сил України продовжують отримувати військову техніку - як модернізовану на українських підприємствах, так і від міжнародних партнерів, наголошує президент України Петро Порошенко.

"Підставою для розвитку України як морської держави буде не лише технічне переоснащення українського військового флоту, але і справжній український патріотичний бойовий дух. На сьогоднішній день підрозділи морської піхоти отримали і продовжують отримувати на озброєння модернізовану і відремонтовану на вітчизняних підприємствах військову техніку. Крім того, техніка надходить і в рамках міжнародної допомоги, яка після того оснащення та посилення озброєнням також надійде в ваші бойові підрозділи", - сказав він у вівторок у ході відвідування тактичних навчань ВМС в Миколаївській області.

На переконання глави держави, це має бути сучасна техніка, оснащена за стандартами НАТО, яка "зробить морську піхоту і Військово-Морські сили України мобільними, ефективними і непереможними в нашому регіоні".

"Захисник України, який гідно виконує свій святий обов'язок перед Вітчизною, обов'язково буде забезпечений всім необхідним для перемоги", - наголосив П. Порошенко.

Президент також зазначив: "Сьогодні, коли Україна переживає рішучий час випробування зовнішньою агресією, я можу з гордістю стверджувати, що українські "чорні берети" повною мірою готові до захисту рідної землі і рідних морів. Битва за Україну, за її незалежність завершиться перемогою завдяки мужності і героїзму наших воїнів, помноженими на загальнонаціональну солідарність, єдність і загальносвітову підтримку".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Відсутність чиновника на роботі у зв'язку з військовою агресією РФ не є поважною причиною для прогулів - Верховний Суд

СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ, які готували вбивство президента України, затримано двох полковників Управління держохорони

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення мера Очакова

Кабмін продовжив на місяць відстрочку від призову, яка надана рішеннями Мінекономіки

Опитування: 83% українців вважають, що держава має втрутитися в діяльність УПЦ (МП), 82% не довіряють цій церкві

На Центральному залізничному вокзалі Києва відкрився інформаційний пункт рекрутингу до ЗСУ

У протоці Босфор сів на мілину суховантаж Alexis, що прямував з України до Єгипту

У Тисі виявили тіла трьох потопельників – Держприкордонслужба України

Російські війська за добу 11 разів обстріляли населені пункти Донеччини, евакуйовано 506 осіб

У Кривому Розі на території військкомату помер військовозобов'язаний

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА