17:39 14.07.2015

Голова Львівської ОДА закликає правоохоронців та громадськість області спільно патрулювати населені пункти

2 хв читати
Голова Львівської ОДА закликає правоохоронців та громадськість області спільно патрулювати населені пункти

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка з огляду на вибухи, що сталися у вівторок в обласному центрі, закликав правоохоронців та громадських активістів організувати спільне патрулювання заради недопущення дестабілізації ситуації в регіоні.

"Завдання правоохоронних органів нині полягає у максимальному посиленні контролю за безпекою громадян та збереження стабільності з залученням активістів, які готові спільно з правоохоронцями стати на захист Львівщини та її мешканців. Закликаю громадських активістів та усіх небайдужих людей з міст та сіл Львівщини організувати спільно з органами правопорядку патрулювання територій населених пунктів, щоби своєю згуртованістю та готовністю охороняти співгромадян дати відсіч тим, хто всіляко прагне дестабілізувати ситуацію в Україні", - йдеться в заяві О.Синютки, оприлюдненій прес-службою Львівської ОДА у вівторок.

Він також звернувся до всіх людей із закликом об'єднатися для збереження права на мирне та безпечне щоденне життя "задля спротиву паніці, якої так від нас хочуть бачити наші вороги, і для чого вони вчиняють диверсійні акти".

О.Синютка висловив думку, що факт організації у Львові вибухів свідчить про те, що бандитизм "став на шлях війни не лише на Закарпатті". "Такі дії йдуть в унісон з діями російських терористів і за сценаріями Москви для дестабілізації ситуації в Україні", - висловив думку він.

Як повідомлялося, у вівторок уранці на двох дільничних пунктах міліції в Шевченківському районі Львова сталися вибухи, внаслідок чого поранень дістало двоє дільничних. Одна постраждала перебуває в украй важкому стані, у вівторок їй ампутували ліву ногу та видалили нирку. За фактами вибухів міліція відкрила кримінальне провадження за статтею "теракт".

За попередніми даними, злочинці замінували вхідні двері до дільничних пунктів. МВС пов'язує ці вибухи з подіями на Закарпатті, організованими з метою дестабілізації ситуації в країні.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Понад 3 тис. осіб уже отримали консультацію в Центрах рекрутингу української армії, понад 1 тис. - у процесі оформлення - Міноборони

Обвинувачення обох сторін про застосування хімічної зброї в Україні недостатньо обґрунтовані - ОЗХЗ

Унаслідок авіаудару в Комишувасі поранена людина, пошкоджені будівлі, виникла пожежа - Запорізька ОВА

Відсутність чиновника на роботі у зв'язку з військовою агресією РФ не є поважною причиною для прогулів - Верховний Суд

СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ, які готували вбивство президента України, затримано двох полковників Управління держохорони

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення мера Очакова

Кабмін продовжив на місяць відстрочку від призову, яка надана рішеннями Мінекономіки

Опитування: 83% українців вважають, що держава має втрутитися в діяльність УПЦ (МП), 82% не довіряють цій церкві

На Центральному залізничному вокзалі Києва відкрився інформаційний пункт рекрутингу до ЗСУ

У протоці Босфор сів на мілину суховантаж Alexis, що прямував з України до Єгипту

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА