09:00 07.07.2015

Україна і Болгарія домовилися про спільне будівництво переправи через Дунай - МЗС

1 хв читати
Україна і Болгарія домовилися про спільне будівництво переправи через Дунай - МЗС

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін та його болгарський колега Даніель Мітов під час робочої поїздки до Одеської області обговорили питання ремонту траси Одеса – Рені і домовилися про спільне будівництво переправи через Дунай.

Як зазначається в коментарі П. Клімкіна, переданому агентству "Інтерфакс-Україна", сторони попередньо обговорили можливість залучення до зазначених робіт фондів Європейського Союзу. За словами глави МЗС, остаточно це питання обговорюватиметься на рівні президентів під час зустрічі Петра Порошенка і Росена Плевнелієва, який відвідає Україну з офіційним візитом.

"Було досягнуто домовленість про спільне будівництво переправи через Дунай, що відкриє шлях з України до Румунії та Болгарії", - сказав П. Клімкін.

Крім того, за його словами, у порядку денному були також питання створення нового бізнес-інкубатора для малого і середнього бізнесу, співпраці у сфері освіти і культури.

"Під час переговорів болгарська сторона пообіцяла збільшити квоти на навчання у вузах Болгарії українських громадян болгарського походження", - повідомив міністр закордонних справ України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА