18:23 03.06.2015

Танкер Adriatik Mariner поставив паливо безпосередньо з Ізраїлю, звинувачення Геращенка в контрабанді є безпідставними - WOG

2 хв читати
Танкер Adriatik Mariner поставив паливо безпосередньо з Ізраїлю, звинувачення Геращенка в контрабанді є безпідставними - WOG

Танкер Adriatik Mariner поставив дизельне паливо в інтересах компанії WOG із нафтопереробного заводу в Хайфі (Ізраїль) безпосередньо в Ізмаїл, звинувачення нардепа Антона Геращенка в контрабанді через Крим є безпідставними, наголосив гендиректор компанії Сергій Корецький на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" в середу.

"Абсолютно кожне слово пана А.Геращенка, сказане на брифінгу 29 травня і в його Facebook, не відповідає дійсності. Ми маємо всі документи про розмитнення палива, поставленого цим танкером, оплату 31 млн грн акцизу і ПДВ... Танкер прийшов не з Криму, а з ізраїльського міста Хайфа, безпосередньо з НПЗ", - сказав С.Корецький.

Він зазначив, що звинувачення на адресу компанії є абсолютно безпідставними, і WOG вважає їх елементом брудної кампанії, що виходить від структур Ігоря Коломойського.

"Наполегливо вимагаємо від пана А.Геращенка спростування та публічних вибачень... Якщо таких не буде буквально найближчими днями - компанія, звісно, звернеться до суду", - резюмував гендиректор WOG.

Як повідомлялося, раніше радник глави МВС Антон Геращенко (фракція "Народний фронт") заявив про факти порушення прикордонного режиму кораблями, які заходять в українські порти з Криму. За його даними, в порту Ізмаїл працівники СБУ затримали танкер Adriatik Mariner, який завантажив 5,8 тис. тонн дизельного палива у Феодосії, зайшовши туди без дозволу української сторони, і мав намір розвантажити це паливо на підконтрольній Україні території, не заплативши митних платежів, розмір яких сягнув би 23 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА