19:21 31.05.2015

У сквері Небесної сотні на вулиці Михайлівській нічого не будуватимуть, запевнив мер Києва

1 хв читати
У сквері Небесної сотні на вулиці Михайлівській нічого не будуватимуть, запевнив мер Києва

У сквері Небесної сотні на вулиці Михайлівській у Києві, який облаштували власними зусиллями місцеві жителі і волонтери, нічого не будуватимуть, заявив мер Києва Віталій Кличко.

Як повідомляє прес-служба Київської міськадміністрації, під час відвідування скверу, де громадські організації влаштували для дітей учасників АТО і дітей вимушених переселенців свято до Дня Києва, В.Кличко наголосив, що забудова столиці не може відбуватися без урахування думки громадськості.

Жителі розповіли меру, що вже кілька років навколо ділянки у дворах на вул.Михайлівській триває спір, оскільки на цьому місці хотіли побудувати готель. Однак кияни не дозволили цього зробити і самі облаштували сквер Небесної сотні. Але є рішення суду, яке залишає в силі плани будівництва.

"Треба враховувати думку громадськості під час ухвалення рішень що і де будувати в Києві. Якщо є протест громадськості, то ми не можемо не зважати на це. Громада переконана, що на Михайлівській має бути сквер, облаштувала його, отже тут залишиться сквер", - сказав В.Кличко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА