12:07 24.03.2015

"Нафтогаз України" розмістив оголошення про пошук топ-менеджменту для "Укртранснафти"

1 хв читати
"Нафтогаз України" розмістив оголошення про пошук топ-менеджменту для "Укртранснафти"

Національна акціонерна компанія (НАК) "Нафтогаз України" розмістила на одному з популярних сайтів з пошуку роботи оголошення про вакансії на керівні посади в ПАТ "Укртранснафта".

Згідно з оголошенням, держхолдинг підшукує кандидатури на посади голови правління, комерційного директора, директора з фінансово-економічної діяльності, виконавчого директора, директора з правових та корпоративних питань і головного бухгалтера.

Обов'язкова вища освіта, перевагою вважатиметься наявність ступеня MBA. Здобувачеві необхідний досвід роботи на керівних посадах від п'яти років у провідних українських або міжнародних компаніях, знання економіки підприємства, успішний досвід залучення інвестицій та ведення переговорів на високому рівні.

Перевагою також буде наявність досвіду роботи в нафтогазовій галузі.

Як повідомлялося, наглядова рада "Уктранснафти" 19 березня прийняла рішення тимчасово відсторонити Олександра Лазорка від виконання обов'язків голови правління компанії і тимчасово покласти обов'язки керівника компанії на Юрія Мірошника. Міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин заявив, що нового голову правління "Укртранснафти" буде одбрано шляхом відкритого конкурсу.

"Укртранснафта" є оператором нафтотранспортної системи України. 100% її акцій перебувають в управлінні НАК "Нафтогаз України". Система магістральних нафтопроводів "Укртранснафти" діаметром від 159 до 1220 мм загальною протяжністю 4,7 тис. км проходить територією 19 областей України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Усі ТЕЦ Києва працюють у штатному режимі, інформація про нібито вибух не відповідає дійсності - КМДА

Івано-Франківський університет нафти і газу пошкоджено внаслідок ракетної атаки РФ

Інвестування одразу всіх $300 млрд заморожених росактивів в ОПК України кардинально змінило б ситуацію на фронті - міністр юстиції

В Україні найближчими днями очікуються дощі та грози - Укргідрометцентр

ЄС і Україна, як очікується, 26 червня підпишуть угоду з безпеки - ЗМІ

У Казахстані затримано одного з підозрюваних у замаху на вбивство журналіста Садикова в Києві 18 червня

Окупанти за добу 21 раз обстріляли 9 громад Сумської області - ОВА

Ворог вдарив по об'єкту енергетики у Львівській області - Козицький

Генштаб ЗСУ: Від початку доби відбулося 53 бойових зіткнення, з них 21 - на Покровському напрямку

Унаслідок атаки росіян пошкоджено обладнання на об'єктах "Укренерго" в Запорізькій і Львівській областях, постраждали енергетики

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА