15:20 27.01.2015

Режим надзвичайної ситуації спростить порядок виділення допомоги для Донецької області - ОДА

2 хв читати
Режим надзвичайної ситуації спростить порядок виділення допомоги для Донецької області - ОДА

Введення режиму надзвичайної ситуації у Донецькій області не створює будь-яких обмежень для жителів регіону, але значно поліпшить координацію між органами влади, вважає перший заступник голови обласної державної адміністрації (ОДА) Олександр Кравцов.

"Унаслідок введення режиму надзвичайної ситуації ніяких обмежень для жителів Донецької області не відбудеться", - повідомив він, інформує прес-служба облдержадміністрації у вівторок.

О. Кравцов зазначив, що, передусім, це стосується більш тісної координації діяльності центральних органів виконавчої влади, зокрема Кабінету М іністрів України, міністерств та місцевих державних адміністрацій, зокрема Донецької облдержадміністрації.

На думку першого заступника голови ОДА, це надасть можливість більш оперативно вирішувати нагальні питання.

"Вважаю, що введення режиму надзвичайної ситуації дозволяє нам спростити пересування ресурсів, які необхідні для подолання наслідків цієї надзвичайної ситуації. Спроститься бюрократичний порядок виділення коштів з державного бюджету - коштів, яких ми зараз потребуємо", - сказав він.

"Ми зараз плануємо місцеві бюджети, виходячи з нормальної ситуації. Якщо складається в регіоні надзвичайна ситуація, то це вимагає додаткових коштів і вони можуть бути надані нам з держбюджету. Саме цей механізм дозволить нам ці кошти отримати швидше", - наголосив О. Кравцов.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів запровадив режим підвищеної готовності до реагування на надзвичайні ситуації по всій Україні та ухвалив рішення про введення режиму надзвичайної ситуації на території Донецької та Луганської областей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА