16:04 13.09.2014

Міліція склала адмінпротокол на головреда "Вестей" за проведення несанкціонованого мітингу біля "Мистецького арсеналу"

2 хв читати
Міліція склала адмінпротокол на головреда "Вестей" за проведення несанкціонованого мітингу біля "Мистецького арсеналу"

Співробітники міліції затримали головного редактора газети "Вести" Ігоря Гужву за проведення несанкціонованого мітингу, склали адміністративний протокол і відпустили.

Як розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі ГУМВС України в Києві, в суботу біля "Мистецького арсеналу", де відбувається 11-а щорічна зустріч Ялтинської європейської стратегії (YES), відбувся мітинг на підтримку "Вестей". "Мітинг, на якому зібралися близько 25 людей із плакатами, був несанкціонованим, у зв'язку з цим працівники Печерського райуправління міліції затримали І.Гужву, доставили в райуправління для складання адмінпротоколу, після чого відпустили", - зазначили в прес-службі.

За інформацією столичного главку, протокол було складено за ст. 185 ч. 1 з позначкою 1 (проведення несанкціонованого мітингу).

Як повідомлялося, слідчі Головного управління Служби безпеки України в Києві та Київській області в четвер проводили процесуальні дії в редакції газети "Вести" у рамках кримінального провадження за статтею за посягання на територіальну цілісність України.

"11 вересня слідчі Головного управління у м. Києві та Київській області у рамках кримінального провадження за ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України за поданням міської прокуратури та на підставі постанови Печерського районного суду м. Києва здійснюють процесуальні дії за адресами: вул. Марко Вовчок, 12/14 та вул. Жилянська, 75 у Києві", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-центрі ГУ СБУ в Києві та області.

У прес-центрі пояснили, що у квітні поточного року під час перевірки податковими органами м. Суми дотримання податкового законодавства з боку ТОВ "Вісті Мас-Медіа" було виявлено низку порушень законодавства України. 28 квітня до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинені кримінальні правопорушення з боку посадових осіб цього ТОВ за ч. 2 ст. 205, ч. 2 ст. 28, ч. 3 ст. 209, ч. 3 ст. 29 Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА