15:36 13.09.2014

МВС спростовує інформацію про начебто розформування батальйону "Шахтарськ"

1 хв читати
МВС спростовує інформацію про начебто розформування батальйону "Шахтарськ"

Міністерство внутрішніх справ України спростовує інформацію, поширену в ЗМІ, про начебто розформування батальйону міліції спеціального призначення "Шахтарськ".

"Учора деякі ЗМІ з посиланням на бійців батальйону "Шахтарськ" повідомили про розформування підрозділу. Повідомляємо, що ця інформація не відповідає дійсності. Будь-яких рішень, наказів та розпоряджень щодо розформування чи реформування підрозділу не існує. Нині батальйон "Шахтарськ" перебуває на своїй базі в Дніпропетровській області, проходить переформовування, бойові навчання, з особовим складом проводяться заняття", - йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті відомства в суботу.

У повідомленні також зазначено, що сьогодні органи внутрішніх справ входять в етап реформування, яке може стосуватися більшої частини підрозділів міліції.

"У разі будь-яких кадрових рішень особовий склад батальйонів міліції спеціального призначення може бути зарахований до Нацгвардії України або більш численних, краще озброєних та оснащених підрозділів", - наголошується в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА