12:01 14.07.2014

Адміністрація президента в понеділок продемонструє іноземним послам факти підтримки Росією бойовиків на сході України

1 хв читати
Адміністрація президента в понеділок продемонструє іноземним послам факти підтримки Росією бойовиків на сході України

Україна оприлюднить докази підтримки бойовиків, що діють у Луганській і Донецькій областях, із російського боку і в понеділок продемонструє відповідні дані іноземним послам, повідомив заступник голови Адміністрації президента України Валерій Чалий.

"У нас є факти і свідчення, які ми завтра (в понеділок, 14 липня - ІФ) надамо міжнародному співтовариству. Завтра ми в адміністрації збираємо послів для того, щоб поінформувати про задокументовані факти нелегального перетину нашого кордону з російського боку військової техніки, яка бере участь в атаках на наших військовослужбовців", - наводить слова В.Чалого прес-служба президента України.

Він висловив переконання, що нині стоїть питання не лише безпеки і територіальної цілісності України. "Сьогодні йдеться про те, що є загроза Європі в цілому. Ця ситуація набуває вже зовсім іншого звучання в Європі і світі", - наголосив заступник голови Адміністрації президента.

В.Чалий також сподівається, що вже найближчим часом на ці факти буде відповідна реакція світової спільноти. "Сьогодні ми домоглися включення українського питання до розгляду на засіданні Європейської Ради 16 липня - це важливо. Думаю, буде надана відповідна оцінка тому, що відбувається", - підсумував він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА