13:34 14.12.2013

Янукович: держава і суспільство мають докладати значних зусиль, щоб гідно віддячити учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

1 хв читати
Янукович: держава і суспільство мають докладати значних зусиль, щоб гідно віддячити учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

Президент України Віктор Янукович вважає, що держава і суспільство повинні і надалі докладати значних зусиль, щоб гідно віддячити учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Відповідне звернення з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС розміщено на сайті президента в суботу.

"Після трагічних подій 26 квітня 1986 року люди різних професій, ризикуючи своїм життям і здоров'ям, боролися зі згубними наслідками аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Завдяки їх самовідданості та жертовності у стислі терміни було споруджено унікальне укриття над зруйнованим четвертим енергоблоком. Цей величний подвиг убезпечив світ від поширення смертельної ядерної небезпеки", - йдеться в повідомленні.

"Сьогодні ми вклоняємося мужності та високому професіоналізму тих наших рятівників, що передчасно пішли із життя, вшановуємо героїв-чорнобильців, які брали участь у ліквідації ядерної стихії і які зараз виконують цю відповідальну роботу", - наголошується у зверненні.

"Вважаю, що держава й суспільство повинні і надалі докладати значних зусиль, щоб гідно віддячити цим людям за усе пережите та звершене. Соціальний захист учасників ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, інвалідів, дітей, що зростають у забруднених районах, залишається одним із пріоритетних завдань влади", - зазначає В.Янукович.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА