09:28 02.12.2013

Роботу прес-служби КМДА тимчасово заблоковано - заява

2 хв читати
Роботу прес-служби КМДА тимчасово заблоковано - заява

Роботу управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації апарату Київської міської державної адміністрації тимчасово заблоковано.

"Робота управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації апарату КМДА тимчасово заблокована. Попри обіцянки штурмовиків адмінбудівлі КМДА не проникати в робочі кабінети держслужбовців, протестувальники виламали двері до кабінету управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації", - йдеться в повідомленні прес-служби, оприлюдненому в неділю ввечері.

У повідомленні зазначається, що з кабінету вилучено меблі, комп’ютери та оргтехніку. Документи й особисті речі працівників прес-служби розкидані на підлозі. "Все це блокує роботу прес-служби у складі управління, а також відділу доступу до публічної інформації", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Телефони управління також тимчасово не працюють.

У зв'язку з цим у прес-службі КМДА повідомили, що всі запити від засобів масової інформації та запити на публічну інформацію, надіслані на офіційні електронні адреси [email protected], [email protected] після завершення робочого дня у п’ятницю, 29 листопада, не будуть отримані та зареєстровані до відновлення техніки та доступу до поштового сервера.

"Ми намагатимемося і надалі інформувати представників ЗМІ про роботу КМДА та її структурних підрозділів за допомогою розсилки прес-релізів та новин на офіційному веб-порталі kievcity.gov.ua. Також продовжує працювати пошта [email protected]. З будь-яких питань журналісти можуть звернутися за номером телефону 067-242-37-22. Ми сподіваємося, що організатори захоплення приміщень утримаються від актів вандалізму", - зазначили в прес-службі КМДА.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна отримала $2,2 млрд від МВФ

ISW: Російське командування зосереджене на атаках Торецька

Для повноцінної роботи Єдиного туристичного реєстру необхідне ухвалення закону про туризм - голова ДАРТ

Унаслідок ворожих ударів по Руській Лозовій на Харківщині щонайменше три людини постраждали

Єрмак обговорив із помічником президента США майбутній саміт НАТО

Кабмін має намір запровадити експериментальний проєкт із грантового фінансування навчання у вишах у 2024/2025 навчальному році

На Донеччині за добу через обстріли загинув один мирний житель, поранені шестеро

У Боровій Харківської області з-під завалів зруйнованого ранковим авіаударом будинку дістали тіло загиблого

Генштаб ЗСУ: За минулу добу відбулося 158 боїв, покровський залишається найбільш напруженим напрямком

У ДНІПРІ ЗНОВУ ЧУТИ ВИБУХИ – ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА