19:25 10.09.2013

Бубка пишається своєю кампанією на виборах голови МОК і має намір працювати разом із Бахом на благо олімпійського руху

2 хв читати
Бубка пишається своєю кампанією на виборах голови МОК і має намір працювати разом із Бахом на благо олімпійського руху

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка пишається своєю кампанією на виборах голови Міжнародного олімпійського комітету і має намір працювати з новим президентом МОК Томасом Бахом на благо олімпійського руху.

"Я хочу привітати Томаса Баха із сьогоднішньою перемогою. Це надзвичайно важливий час для Міжнародного олімпійського комітету, і я переконаний, що Т.Бах продовжить ту велику роботу, яку розпочали президент Самаранч і президент Рогге. Я зустрівся з президентом Бахом на початку квітня, і ми домовилися, що після цих виборів ми всі працюватимемо разом на благо олімпійського руху. У нас спільне бачення пріоритетів, а саме - олімпійський рух, що продовжує розвиватися і доводити важливість спорту у світі", - наводить його слова після виборів президента МОК у Буенос-Айресі прес-служба НОК України.

С.Бубка зазначив, що пишається своєю кампанією і тим, що зміг представити свої ідеї членам МОК. "Мене глибоко вразила позитивна оцінка моєї кампанії представниками ЗМІ, олімпійською сім'єю та колегами. Незважаючи на те, що я трохи розчарований тим, що не був обраний цього разу, моє прагнення пропагувати олімпійські цінності та важливість спорту залишається непохитним", - наголосив він.

Як повідомлялося, 10 вересня дев'ятим президентом МОК було обрано президента Олімпійської спортивної конфедерації Німеччини, віце-президента МОК, олімпійського чемпіона з фехтування 1976 року Томаса Баха. С.Бубка був одним із шести кандидатів на цю посаду.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА