17:15 30.07.2013

"Укрзалiзниця" включила до складу потягiв у напрямку Криму додатковi вагони

2 хв читати

Державна адмiнiстрацiя залiзничного транспорту України ("Укрзалiзниця") для задоволення потреб населення в перевезеннях додатково включила один вагон до складу потяга №130 Гродно-Сiмферополь вiд станцiї Сiмферополь до станцiї Київ i назад.

Як повiдомила прес-служба адмiнiстрацiї, зi збiльшеною кiлькiстю вагонiв потяг вирушить iз Сiмферополя 4 та 6 серпня, а з Києва - 5 та 7 серпня.

"Укрзалiзниця" також додатково включила один вагон до складу потяга №296 Сiмферополь - Iвано-Франкiвськ - Чернiвцi вiд станцiї Сiмферополь до станцiї Iвано-Франкiвськ i назад. У збiльшеному складi потяг вирушить iз Сiмферополя 30 липня, а з Iвано-Франкiвська - 1 серпня.

Адмiнiстрацiя нагадує, що перевезення пасажирiв з усiх регiонiв України в Крим забезпечують 45 пар пасажирських потягiв, з яких 30 призначенi на перiод лiтнiх перевезень, зокрема 10 iз Києва. Сполучення СНД - Крим забезпечують 54 пари потягiв, зокрема 50 лiтнiх.

Крiм того, для перевезення органiзованих груп дiтей на вiдпочинок призначають окремi дитячi потяги разового призначення. Вiд початку червня було призначено 22 дитячi потяги.

Графiк руху пасажирських потягiв на 2013/2014 роки розроблено для курсування територiєю України 291 пари пасажирських потягiв, зокрема 164 пар цiлорiчних, 93 - сезонних (iз них 75 до Криму), 34 - разових (за вказiвкою).

Формуванням "Укрзалiзницi" передбачено 188 пар потягiв, iз них 119 пар цiлорiчних, 36 пар сезонних, 33 пари "за вказiвкою".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кличко відвіз допомогу бійцям під Вовчанськ і Куп'янськ

На лінії фронту з початку доби зафіксовано 22 бойових зіткнення - Генштаб ЗСУ

МЗС України в річницю депортації кримських татар: нові злочини Кремля стали можливими через безкарність винних у злочинах минулого століття

Зло геноциду пішло проти України, почавши з Криму - Зеленський у 80-ті роковини депортації кримських татар

У неділю в низці областей України очікуються короткочасні дощі та грози

ДБР повідомило про підозру директору ФСБ РФ Бортникову і ще 20 "фсбешним" генералам

До чотирьох осіб зросла кількість загиблих унаслідок учорашнього удару по Харкову - ОВА

Від нічних атак дронів РФ постраждали енергооб'єкти в Полтавській і Харківській областях - Міненерго

Україна і союзники часто мають різні погляди на закінчення війни - Зеленський

На Київщині за підтримки американського благодійника Хансена заплановано реалізувати низку проєктів із відновлення та підтримки ВПО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА