13:24 08.07.2013

Міліція затримала підозрюваного у вбивстві депутата райради в Донецькій області

1 хв читати

Одного з підозрюваних у побитті депутата Костянтинівського райради від Партії регіонів Олександра Аксьонова затриманий, повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області у понеділок.

За даними прес-служби відомства, затриманий - раніше судимий місцевий житель 1981 року народження. Правоохоронці розшукують ще чотирьох підозрюваних у скоєнні цього злочину.

Як повідомлялося, в одному з селищ Костянтинівського району Донецької області невідомі побили депутата райради від Партії регіонів Олександра Аксьонова 1964 р., який від отриманих травм помер у лікарні.

За даними констянтинівської газети "Провінція", в суботу ввечері близько 18.30, О.Аксенов разом з родичами перегородили на тракторі дорогу "крутим донецьким хлопцям".

"Ті вийшли з автомобіля (кажуть, що мало того, що були "напідпитку", так ще їх в автомобілі було шестеро) і побили Аксьонова з напарниками", - йдеться в повідомленні виданні.

Дані за цим фактом було занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ч.2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Розслідування доручено слідчому відділу Костянтинівській міліції. Прокуратура здійснює процесуальне керівництво за перебігом розслідування цього резонансного злочину.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

Нетаньягу заявив Блінкену, що не має наміру погоджуватися на завершення операції проти ХАМАСу, не відмовиться наступати на Рафах

Українська авіація завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника

За добу ворог завдав двох ракетних і 41 авіаудару, обстріляв понад 125 населених пунктів

У посольстві Італії відбулася церемонія передання трьох автомобілів швидкої допомоги для Харкова та Києва асоціацією La Memoria Viva

На фронті зафіксовано 100 бойових зіткнень, ЗС України відбили 33 атаки на авдіївському напрямку

Інформація росіян про нібито удар по штабу ЗСУ в Одесі - фейк

Унаслідок обстрілів у Нікополі пошкоджено медзаклад і два інфраструктурні об'єкти - голова ОВА

Окупанти обстріляли село під Харковом, загинула літня жінка - прокуратура

На Великдень чергуватимуть понад 7 тис. рятувальників - ДСНС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА