15:23 06.12.2012

Samsung планує вiдкрити науково-дослiдний центр у Харковi в 2013 роцi

2 хв читати

Компанiя "Samsung Electronics Ukraine" планує у 2013 роцi вiдкрити великий науково-дослiдний центр у Харковi, повiдомив посол Республiки Корея в Українi Кiм Iн-Цжун.

"У компанiї Samsung Electronics є плани створення до березня 2013 року масштабного науково-дослiдного центру в Харковi. Думаю, на таке рiшення компанiї вплинуло два фактори: те, що Харкiв є iндустрiальним i технiчним центром України, а також, що ваше мiсто має найкращi в Українi умови для впровадження i розвитку нових технологiй. Нам хотiлося б попросити надати корпорацiї можливiсть працевлаштувати найталановитiших талановитих i здiбних iнженерiв, якi змогли б працювати над iнновацiями ", - цитує слова Кiм Iн-Чжуна на зустрiчi з керiвництвом Харкiвської областi прес-служба Харкiвської облдержадмiнiстрацiї (ХОДА).

Посол Республiки Корея нагадав, що домовленiсть про пiдтримку IT-iнiцiатив корейських компанiй в Українi було досягнуто пiд час вiзиту до Кореї президента України Вiктора Януковича у березнi 2012 року.

У вiдповiдностi з цими домовленостями, компанiя Samsung Electronics i науково дослiдний центр Samsung в Українi планують до кiнця 2013 року працевлаштувати понад 2 тис. українських iнженерiв.

Кiм Iн-Чжун зазначив також, що корпорацiя Samsung Electronics Ukraine просить сприяння Харкiвської облдержадмiнiстрацiї в залученнi квалiфiкованих кадрiв для роботи в науково-дослiдному центрi в Харковi.

"Голова Харкiвської облдержадмiнiстрацiї Михайло Добкiн пiдтвердив, що ми обов'язково пiдтримаємо вашу iнiцiативу. Харкiвська область зацiкавлена в тому, щоб наш науковий потенцiал i нашi висококвалiфiкованi фахiвцi у сферi IT-технологiй i електронiки знайшли роботу в цьому науково-дослiдному центрi", - сказав перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли Середина-Буду, 32 прикордонні села та селища, пошкоджені лікарня та 11 приватних будинків - ОК "Північ"

Повідомлено про підозру зловмисникам, які викрали з карток іноземних громадян майже 1,5 млн грн

Матеріали до 2-го читання законопроєкту про заборону афілійованих із РПЦ організацій оприлюднять після юрекспертизи

Росіяни обстріляли Курахове, двоє людей загинули

За минулу добу в Україні внаслідок обстрілів загинула одна дитина, восьмеро поранені

Лондон не заперечує проти використання зброї по РФ - прем'єр Великої Британії

Двоє загиблих, ще четверо поранених на Донеччині за минулий день через обстріли

На Харківщині за добу загинув мирний житель, ще десятеро постраждали в результаті ворожих обстрілів - Синєгубов

Зеленський напередодні в Києві провів зустріч із главою МЗС Великої Британії Камероном

У Херсонській області за добу під російськими обстрілами опинилися 14 населених пунктів, поранено одного жителя

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА