13:10 25.03.2022

Червоний Хрест спрямує $6 млн допомоги від Samsung на потреби найуразливіших верств населення України

2 хв читати
Червоний Хрест спрямує $6 млн допомоги від Samsung на потреби найуразливіших верств населення України

Південнокорейська компанія Samsung Electronics виділить для Товариства Червоного Хреста України $6 млн.

Як повідомляється в релізі компанії в п'ятницю, із виділених коштів $1 млн буде спрямовано на забезпечення споживчої електроніки, а решта $5 млн - призначені для закупівлі продуктів, води та предметів першої необхідності для людей в укриттях, медичного обладнання та ліків, а також дитячих речей та харчування.

"Багато людей на сьогодні опинилися у скрутному становищі. Цілі сім'ї змушені залишити свої будинки, не знаючи, що на них чекає завтра. Це наш обов'язок як соціально відповідальної компанії: надати всю можливу допомогу в такі важкі та нелегкі часи", - наведено в повідомленні слова президента компанії "Samsung Electronics Україна" Денні Рю (Danny Ryu).

У повідомленні також зазначається, що з 24 лютого Товариство червоного Хреста України використовує ресурси для допомоги населенню України: понад 200 організацій у всіх областях України, 500 працівників, 6 тис. волонтерів, з яких 3 тис. волонтерів резерву цілодобово допомагають українцям.

"Наразі для допомоги населенню Червоний Хрест України насамперед потребує аптечок невідкладної допомоги та медичних засобів для поранених. Вимушеним переселенцям та людям в укриттях вкрай необхідна їжа, засоби особистої гігієни та медикаменти, і ми вдячні компанії Samsung Electronics за швидку реакцію та суттєву допомогу найменш захищеним верствам цивільного населення", - наведено у повідомленні слова генерального директора Національного комітету Червоного Хреста України Максима Доценка.

У компанії Samsung зазначили, що і надалі робитимуть все можливе для підтримки українців, які найбільше потребують допомоги.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА