10:14 10.10.2012

Україна стоїть на порозі третьої фінансової кризи, упевнений лідер КПУ

1 хв читати

Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко заявляє, що країна стоїть на порозі третьої фінансової кризи.

Як повідомляє прес-служба КПУ в середу, під час зустрічі з виборцями в Кременчуці (Полтавської обл.) він відзначив, що, незважаючи на заяви влади про те, що Україна поступово виходить з фінансової кризи, реальні цифри економіки говорять про зворотне.

П.Симоненко наголосив, що зараз Україна втратила близько 80% основних фондів, аграрний сектор практично не розвивається, а велика промисловість та інші важливі сфери розпродаються.

"Сьогодні весь світ перебуває на порозі третьої фінансової кризи. І якщо більшість країн готуються до проблем економіки заздалегідь, то Україна може не пережити третьої обвали", - зазначив лідер комуністів.

П.Симоненко наголосив, що багато в чому ситуація в економіці залежить від кожного окремо взятого українця. Він пояснив, що спад економіки триватиме, якщо українці нічого не змінять на виборах-2012.

"КПУ пропонує альтернативний шлях: підтримку освіти, доступне житло, націоналізацію основних галузей, стабільні зовнішні відносини із РФ і ЄС. Тож, не допустити третьої фінансової кризи в Україні може кожен з нас", - сказав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА